Η Victoria Beckham φόρεσε ένα χρώμα κραγιόν που σπάνια τολμάει

Μαρία Ροδίτη
Η Victoria Beckham φόρεσε ένα χρώμα κραγιόν που σπάνια τολμάει

Και μας έβαλε- ξεκάθαρα- σε Christmas mood!

Εκτός από το chicness που διακατέχει το ντύσιμό της, η Victoria Beckham έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να θεωρείται μία από τις πιο κομψές γυναίκες και για το μακιγιάζ της. Πάντα, φροντίζει να δημιουργεί effortless chic make up looks και να μας δίνει όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε.

Η σχεδιάστρια μόδας κινείται συνήθως σε nude τόνους στο μακιγιάζ της μιας και τις περισσότερες φορές θα τη δεις με nude κραγιόν και μπεζ-καφέ σκιές στα μάτια. Χθες, ωστόσο, αποφάσισε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να τολμήσει ένα χρώμα κραγιόν, που σπάνια φοράει.

Ναι, η Victoria Beckham πόζαρε στο Instagram με ένα φλογερό, κατακόκκινο κραγιόν και η αλήθεια είναι πως μας εξέπληξε. Δεν την έχουμε συνηθίσει έτσι, αλλά μας αρέσει πάρα πολύ. Την ίδια άποψη έχουν και οι followers της, οι οποίοι έσπευσαν να της γράψουν κολακευτικά σχόλια και να της πουν πόσο όμορφη είναι με αυτό το κραγιόν. Όπως καταλαβαίνεις, το φανταστικό κόκκινο κραγιόν της ανήκει στο δικό της beauty brand, Victoria Beckham Beauty, και η ίδια φρόντισε να μας ενημερώσει μέσα από το post της ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχει έκπτωση 20%.

https://www.instagram.com/p/CIIVAfup15E

Ας μη λέμε ψέματα… Κι εσύ, όπως κι εμείς, βλέποντας το super hot κόκκινο κραγιόν της Victoria Beckham μπήκες νοερά σε χριστουγεννιάτικο mood και ίσως να θέλεις να φορέσεις- ακόμα και μέσα στο σπίτι- ένα κόκκινο κραγιόν. Δεν είναι περίεργο, ούτε αφύσικο. Όλες- αυτήν την περίεργη περίοδο που βιώνουμε- θέλουμε μια αισιόδοξη νότα στη ζωή μας και λίγη από τη λάμψη των Χριστουγέννων. Κι ένα κόκκινο κραγιόν είναι ικανό να μας τα προσφέρει και τα δύο. Γι’ αυτό, λοιπόν, συγκεντρώσαμε για σένα στην παρακάτω gallery τα 5 πιο κόκκινα κραγιόν που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά, ώστε να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει, να το βάλεις στο ηλεκτρονικό σου καλάθι και να… γίνεις κι εσύ για λίγο μια νεράιδα των Χριστουγέννων, όπως η Victoria. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Micellar water: 10 «μαγικά νερά» για να καθαρίζεις σωστά το πρόσωπό σου