Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3

Μαρία Ροδίτη
Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3

Η fashion expert μάς ταξίδεψε στη δεκαετία του 1980!

Είναι γεγονός πως η Βίκυ Καγιά μάς έχει εντυπωσιάσει και ενθουσιάσει τη φετινή σεζόν του GNTM3 με τις εμφανίσεις της. Τα outfits που επιλέγει κάθε εβδομάδα είναι ultra chic και θηλυκά, ενώ και τα beauty looks της πάντα τραβούν τα βλέμματα. Είναι εμπνευσμένα, πολύ κομψά και αναδεικνύουν τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά της. Φυσικά, πίσω από το make up και τα μαλλιά της κριτή και fashion expert είναι η Χαρά Παπανικολάου (θα τη βρεις στο Instagram ως @hara_papanicolaou).

Η Χαρά επιμελείται κάθε εβδομάδα το beauty look της Βίκυς Καγιά και ομολογούμε πως σε κάθε επεισόδιο αναμένουμε με αγωνία να δούμε το εμπνευσμένο, chic και δημιουργικό αποτέλεσμα. Το ίδιο συνέβη και χθες. Έτσι, καλέσαμε τη Χαρά, η οποία με μεγάλη ευγένεια, απάντησε σε όλες τις απορίες μας.

https://www.instagram.com/p/CIQ9yZrBd-E

«Χθες η Βίκυ είχε ένα 80’s look. Δημιουργήσαμε σπαστά μαλλιά με μεγάλες, ανοικτές μπούκλες με τη βοήθεια ενός μεσαίου ψαλιδιού. Μπροστά τα κρεπάραμε για να έχει αυτόν τον όγκο και στη δεξιά πλευρά τα βάλαμε πίσω από το αυτί. Ολοκλήρωσα το χτένισμα με λακ και shine για να έχουμε ένα glamorous αποτέλεσμα», μας αποκάλυψε η Χαρά Παπανικολάου.

https://www.instagram.com/p/CIQw3j5h99M

Δε θα μπορούσαμε, όμως, να μην τη ρωτήσουμε και για το φανταστικό, λαμπερό μακιγιάζ της Βίκυς Καγιά. «Βάλαμε χρυσή σκιά στα μάτια και δύο αποχρώσεις ρουζ. Ένα έντονο φούξια και ένα pinkish, το οποίο pinkish έσβησα και το έφτασα μέχρι τα φρύδια. Τα φρύδια τα τονίσαμε με μπεζ μολύβι. Τα κάναμε πιο παχιά και καλοσχηματισμένα. Βάλαμε μάσκαρα και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα που είδατε στα χείλη της Βίκυς έγινε με ένα fluo φούξια κραγιόν και συγκεκριμένα με το Lancome, Rouge In Love 361M Pink Bonbon. Από πάνω, βέβαια, βάλαμε και lip gloss», μας αποκάλυψε η Χαρά. Και κάπως έτσι, βρήκαμε το επόμενο κραγιόν που θα κάνουμε δώρο στον εαυτό μας για τα Χριστούγεννα και θα φορέσουμε στο -κεκλεισμένων των θυρών- ρεβεγιόν! Stay tuned για ακόμη πιο εμπνευσμένα beauty looks της Βίκυς Καγιά, πάντα διά χειρός… Χαράς Παπανικολάου.

Διάβασε ακόμα: 7 βασιλικοί κανόνες ομορφιάς τους οποίους δε «σπάει» ποτέ η Kate Middleton