Το νέο κούρεμα της Ciara θα σε κάνει να ανυπομονείς να ανοίξουν τα κομμωτήρια

Μαρία Ροδίτη
Το νέο κούρεμα της Ciara θα σε κάνει να ανυπομονείς να ανοίξουν τα κομμωτήρια

Νέο hair look για την τραγουδίστρια!

Το έχεις καταλάβει σίγουρα, έτσι δεν είναι; Οι ξένες celebrities έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους το 2020 να μας τρελάνουν με τις αλλαγές στην εμφάνισή τους. Καθημερινά, η μία μετά την άλλη αποφασίζει και αλλάζει hair look κάνοντάς μας πραγματικά να ενθουσιαζόμαστε και στο τέλος της ημέρας να μην ξέρουμε ποιο κούρεμα θα θέλαμε κι εμείς να ζητήσουμε από τον κομμωτή μας.

Κάπως έτσι αισθανθήκαμε όταν αντικρίσαμε το νέο κούρεμα της Ciara. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μετά τα μπλε μαλλιά που μας έδειξε πριν περίπου έναν μήνα, κυκλοφορεί πλέον με… φανταστικές αφέλειες. Ναι, η star άλλαξε κούρεμα, υιοθετώντας μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, ενώ αποφάσισε να απαρνηθεί τα μπλε μαλλιά και να αποκτήσει ένα καστανό χρώμα με ξανθές ανταύγειες.

https://www.instagram.com/p/CIPJITCHPMQ

Η αλήθεια είναι πως- εκτός από το νέο χρώμα μαλλιών- εμείς ενθουσιαστήκαμε με τις αφέλειές της. Είναι μακριές και πλούσιες, τονίζουν υπέροχα τα χαρακτηριστικά της και -με λίγα λόγια- της πάνε πολύ. Βλέποντάς τη, μήπως κι εσύ σκέφτηκες πως πρέπει τώρα να στείλεις μήνυμα στον κομμωτή σου για να σε βάλει στα πρώτα ραντεβού μετά τη λήξη του lockdown. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Για να μην περιμένεις, όμως, τόσες μέρες μπορείς… να κάνεις μόνη σου αφέλειες. Όχι, προς Θεού! Δε θα κόψεις μόνη τα μαλλιά σου. Αυτό καλύτερα να το αποφύγεις για να μην έχεις… κλάματα μετά. Μπορείς, όμως, με τη βοήθεια του παρακάτω tutorial και με ένα λαστιχάκι μαλλιών να αποκτήσεις παροδικές αφέλειες. Πάτα το play και το cc για υπότιτλους, παρακολούθησε προσεκτικά και ανανέωσε την εμφάνισή σου σε χρόνο dt! Θα νιώσεις υπέροχα.



Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το απόλυτο skincare συστατικό για βαθιά ενυδάτωση τον χειμώνα