5 καφέ + 5 μπλε eyeliners για να κάνεις τα πιο όμορφα γιορτινά make up looks

Μαρία Ροδίτη
5 καφέ + 5 μπλε eyeliners για να κάνεις τα πιο όμορφα γιορτινά make up looks

Και μερικές ιδέες μακιγιάζ για να δεις πώς θα τα φορέσεις!

Δεν μπορώ να το πιστέψω! Τα Χριστούγεννα απέχουν λιγότερες από 20 μέρες και ανυπομονώ όσο τίποτα για αυτήν τη γιορτή. Βλέπεις, αυτή η εποχή είναι η αγαπημένη μου. Τρελαίνομαι για τα στολισμένα μπαλκόνια και τους δρόμους, για τα δέντρα και τα καραβάκια που βλέπω κατά τόπους στην Ελλάδα, μέσα από τα social media. Γιατί, όπως καταλαβαίνεις, ακόμα είμαι σε τηλεργασία και μένω στο σπίτι… Δεν βγαίνω έξω!

Στο θέμα μας τώρα…Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, πρωτόγνωρα και σίγουρα θα τα θυμόμαστε για πάντα. Το ότι θα μείνουμε στο σπίτι και θα γιορτάσουμε μόνο με την οικογένειά μας, και χωρίς συγγενείς και φίλους, δε σημαίνει, βέβαια, πως δεν μπορούμε να είμαστε όμορφες και λαμπερές. Αυτό το δικαίωμα κανένας και τίποτα δεν μπορεί να μας το στερήσει.

Φέτος, λοιπόν, εγώ αποφάσισα ότι -εκτός από τα glitter και τα χρυσά που θα βάλω στο μακιγιάζ μου- θέλω να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό. Κάτι που θα μπορώ να το φοράω από το πρωί ως το βράδυ και να νιώθω όμορφη, περιποιημένη και εντυπωσιακή. Και αυτό είναι το eyeliner. Θα λοξοδρομήσω, όμως, αυτά τα Χριστούγεννα και θα απαρνηθώ το μαύρο eyeliner.

Τις τελευταίες μέρες μού έχει μπει η ιδέα για eye looks με μπλε και καφέ eyeliner και αυτό αποφάσισα να μοιραστώ σήμερα μαζί σου. Πες μου… Δεν είναι πιο εναλλακτικό, μοντέρνο και εμπνευσμένο ένα eye look με μπλε ή καφέ ή και τα δύο μαζί eyeliners; Είναι, θα σου απαντήσω εγώ. Γι’ αυτό και στην παρακάτω gallery συγκέντρωσα για εσένα πέντε καφέ και πέντε μπλε eyeliners, τα οποία μπορείς ευθύς αμέσως να βάλεις στο ηλεκτρονικό καλάθι σου, για να έρθουν έγκαιρα στην πόρτα σου και να τα χαρείς φέτος τα Χριστούγεννα. Δε θα σε άφηνα, όμως, και χωρίς λίγη έμπνευση μακιγιάζ. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις και ιδέες για ultra chic γιορτινά ή μη eye looks με πρωταγωνιστές το καφέ και το μπλε eyeliner! Ανακάλυψέ τα και… πειραματίσου ελεύθερα!

Διάβασε ακόμα: Νιώθεις φαγούρα στα μάτια κι έχεις πρησμένα βλέφαρα; Να, τι συμβαίνει…