Είσαι ξανθιά; Αυτά τα 10 μολύβια θα σου χαρίσουν τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια

Μαρία Ροδίτη
Είσαι ξανθιά; Αυτά τα 10 μολύβια θα σου χαρίσουν τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια

Για τέλεια φρύδια στο λεπτό!

Αν είσαι ξανθιά ή αν βάφεις ξανθά τα μαλλιά σου, τότε σίγουρα σε απασχολεί το ζήτημα «φρύδια». Και είναι λογικό. Τα φρύδια στα ξανθά κορίτσια είναι ένα περίπλοκο και δύσκολο beauty task. Γιατί από τη μία δε θέλεις να έχεις κατάξανθα, αχνά φρύδια που σχεδόν δε φαίνονται. Και από την άλλη, ούτε τα πολύ σκούρα φρύδια θα δείχνουν όμορφα πάνω σου, γιατί θα σε κάνουν να φαίνεσαι πολύ άγρια.

Σε πρώτη φάση, λοιπόν, θα πρέπει με τον κομμωτή σου ή τον brow artist σου να βρείτε ποια είναι η σωστή απόχρωση φρυδιών για εσένα. Αν θες τη συμβουλή μας, στα ξανθά κορίτσια δείχνουν υπέροχα τα φρύδια σε απόχρωση σαντρέ ή μπεζ σαντρέ, δηλαδή έναν με δύο τόνους πιο σκούρα από τα πολύ ξανθά μαλλιά τους.

Σε δεύτερη φάση, και ειδικά τώρα που είμαστε μακριά από κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, υπάρχει η λύση… του μολυβιού φρυδιών. Είναι το καλλυντικό που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ μιας και μπορεί να καμουφλάρει κάπως τα απεριποίητα φρύδια, να τους δώσει σχήμα και κατ’ επέκταση να χαρίσει βάθος και ένταση στο βλέμμα σου.

Ποια είναι, όμως, τα κατάλληλα μολύβια φρυδιών για τα ξανθά κορίτσια; Είναι αυτά τα δέκα που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Είναι σε συγκεκριμένη απόχρωση, που συμπληρώνει το χρώμα σου και σίγουρα δεν σε κάνει να δείχνεις αγριεμένη. Γιατί -όσο κι αν δεν το πιστεύεις- το κλασικό, σκούρο μολύβι φρυδιών πάνω σε μια ξανθιά γυναίκα μπορεί να αποδειχθεί… καταστροφικό. Και αυτό, αν μη τι άλλο, δεν το θέλουμε. Ανακάλυψε, λοιπόν, παρακάτω τις προτάσεις μας και μέχρι να ανοίξει η αγαπημένη σου brow artist, προμηθεύσου ένα. Θα σου φανεί πραγματικά πολύ χρήσιμο!

Διάβασε ακόμα: Έχεις ψαλίδα στα μαλλιά; 6 tips για να απαλλαγείς από αυτήν μια για πάντα