5+1 beauty προϊόντα νυκτός που θα σε κάνουν να ξυπνήσεις… άλλος άνθρωπος

Μαρία Ροδίτη
5+1 beauty προϊόντα νυκτός που θα σε κάνουν να ξυπνήσεις… άλλος άνθρωπος

Έχουμε κρέμες προσώπου, μάσκες χειλιών, ορούς και πολλά άλλα!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές φορές ότι αν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στη σχολαστική φροντίδα του εαυτού σου το πρωί ή το βράδυ, τότε το βράδυ πρέπει να κερδίσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, πως η πρωινή ρουτίνα ομορφιάς δεν ωφελεί το δέρμα σου. Όλα κι όλα!

Απλώς το βράδυ όλα τα συστατικά που απλώνεις πάνω στο δέρμα σου, αλλά και στα μαλλιά σου, έχουν την ικανότητα να απορροφώνται στο μέγιστο και άρα να δρουν σε βάθος. Βλέπεις, τις νυχτερινές ώρες εκτελούνται ορισμένες διαδικασίες στο δέρμα. Ναι, ναι! Όσες ώρες εσύ κοιμάσαι, η τύχη σου… δουλεύει. Συγκεκριμένα, χάρη στα αυξημένα επίπεδα μελατονίνης, η οποία δρα σαν αντιοξειδωτικό, τα κύτταρα αναγεννιούνται και παράγεται κολλαγόνο. Αν, λοιπόν, εσύ δώσεις στην επιδερμίδα σου την κατάλληλη φροντίδα, αν κάνεις ένα σωστό layering προϊόντων, τότε αυτόματα κάνεις ένα boost σε αυτές τις διεργασίες.

Καταλαβαίνεις, άρα, γιατί είναι τόσο σημαντικό να είσαι προσεκτική, τακτική και συνεπής στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σου. Εδώ διαπραγματεύεσαι την ποιότητα και εικόνα του δέρματός σου και είμαι σίγουρη πως για κανέναν λόγο δε θέλεις να ξυπνήσεις και να φαίνεσαι κουρασμένη, ταλαιπωρημένη και… ξεμαλλιασμένη.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφάσισα απόψε το βράδυ να σε κινητοποιήσω ακόμα περισσότερο. Έφτιαξα, έτσι, έναν οδηγό αγοράς και συγκέντρωσα τα έξι προϊόντα ομορφιάς που κάνουν θαύματα τη νύχτα. Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βρεις ένα serum μαλλιών για θρέψη, μια μάσκα προσώπου νύχτας, έναν ορό ομορφιάς, μια κρέμα προσώπου, μία μάσκα ύπνου για τα χείλη και ένα λαδάκι προσώπου. Όλα μα όλα αυτά τα χρησιμοποιείς το βράδυ, λίγο πριν πέσεις για ύπνο. Και, πραγματικά, το πρωί ξυπνάς άλλος άνθρωπος!

Διάβασε ακόμα: Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της Βίκυς Καγιά