Kate & Meghan: Αυτά είναι τα μυστικά τους για να διαρκεί περισσότερο το άρωμα

Μαρία Ροδίτη
Kate & Meghan: Αυτά είναι τα μυστικά τους για να διαρκεί περισσότερο το άρωμα

Τι κάνουν οι royals για να μυρίζει όμορφα περισσότερες ώρες;

Το άρωμα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και προσωπικό για την κάθε γυναίκα. Σε άλλες αρέσουν οι πιο «ζεστές» μυρωδιές, όπως το σανδαλόξυλο και το κεχριμπάρι, άλλες αγαπάμε τις πιο λουλουδάτες και φρουτένιες νότες, όπως το γιασεμί και το μήλο, ενώ άλλες λατρεύουμε τα πιο «βαριά» αρώματα, που περιέχουν μπαχαρικά και καρυκεύματα. Όλες θέλουμε, όμως, να αφήσουμε το προσωπικό μας αποτύπωμα και την υπογραφή μας από όπου κι αν περάσουμε με το άρωμά μας. Το καταφέρνουμε, όμως, πάντα;

Η αλήθεια είναι πως όχι. Παραδέξου το κι εσύ! Πόσες φορές δεν έχεις ψεκάσει το άρωμά σου, έχεις φύγει από το σπίτι και μετά από μία ή δυο ώρες δεν… μύριζες απολύτως τίποτα; Είναι εκνευριστικό, το ξέρουμε. Ειδικά αν έχεις δώσει μια μικρή περιουσία και έχεις επενδύσει σε ένα luxurious άρωμα.

Δεν έχεις σκεφτεί, όμως, κάτι πολύ κομβικό. Ότι εσύ μπορείς να κάνεις λάθος στον τρόπο που το φοράς, στον τρόπο που το ψεκάζεις πάνω σου και τελικά αυτό να μη μένει στο δέρμα σου για πολλές ώρες. Ναι, τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει και το άρωμά σου σε χρόνο dt εξαφανίζεται.

psekasmos arwmatos

Ευτυχώς, βέβαια, υπάρχουν μυστικά για να το κάνεις να διατηρείται περισσότερο. Και εμείς θα σου αποκαλύψουμε στην παρακάτω gallery τα τρία tips που εφαρμόζουν ανελλιπώς η Meghan Markle και η Kate Middleton. Βλέπεις, τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας -ακόμα και η Meghan που πλέον έχει απομακρυνθεί από το Παλάτι- έχουν μάθει να είναι πάντα στην τρίχα όσον αφορά την εμφάνισή τους. Από το τι θα φορέσουν μέχρι το πώς θα είναι τα μαλλιά, το foundation και το κραγιόν τους, οι royals κυρίες έχουν εντρυφήσει στο κομμάτι «ομορφιά». Και μέσα σε αυτό εμπεριέχεται και το άρωμα. Φαντάζεσαι να πάνε κάπου και να μη μυρίζουν όμορφα; Ή να έχει εξατμιστεί και να μη μυρίζει καθόλου το άρωμά τους; Αυτό απλά δεν γίνεται!

Διάβασε ακόμα: Ξέρεις γιατί πρέπει να πλένεις το πρόσωπό σου με κρύο νερό;