10+1 παλέτες σκιών που θα φοράς όλο το 2021

Μαρία Ροδίτη
10+1 παλέτες σκιών που θα φοράς όλο το 2021

Για να συνεχίσεις να εντυπωσιάζεις με το eye look σου, κάτω από τη μάσκα προστασίας σου.

Το 2021 είναι μια ανάσα μακριά μας και -δεν ξέρω για σένα- εγώ πάντως το περιμένω πώς και πώς. Το 2020, βλέπεις, ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλο τον πλανήτη και μας ταλαιπώρησε πολύ. Ο Covid-19 άλλαξε εντελώς τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έφερε τα πάνω-κάτω και επιτέλους θέλουμε να τελειώσει όλο αυτό.

Μέχρι να τελειώσει, όμως, θα πρέπει να προσέχουμε πολύ τις κοινωνικές επαφές μας και- φυσικά- να φοράμε τη μάσκα μας. Η μάσκα, βέβαια, δημιουργεί ένα... πρόβλημα σε εμάς τις γυναίκες που δεν είναι άλλο από τον περιορισμό στο μακιγιάζ. Το κραγιόν μας δεν φαίνεται κάτω από τη μάσκα με αποτέλεσμα οι περισσότερες να μην το φοράμε καν. Ο μόνος τρόπος, κατά συνέπεια, να εντυπωσιάσουμε είναι με το μακιγιάζ ματιών.

Και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από κομψά eye looks με εναλλαγές στις σκιές ματιών. Αλήθεια, έχεις σκεφτεί τι σκιές θα φοράς το 2021, αν είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ ματιών και πώς θα το πετύχεις αυτό; Εγώ θα σου πρότεινα, πάντως, να γίνεις πιο τολμηρή τη νέα χρονιά, να πειραματιστείς με το make up και δη στα μάτια και να κάνεις πράγματα που ίσως μέχρι τώρα να δίσταζες να δοκιμάζεις.

Να, για παράδειγμα, εγώ το 2021 έχω βάλει στόχο να γίνω expert στο smoky eye look, που μέχρι σήμερα το φοβόμουν κάπως. Βάλε κι εσύ ένα #makeupgoal και προσπάθησε να το πετύχεις με τις έντεκα παλέτες σκιών, που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Υπάρχουν παλέτες με τρεις και τέσσερις σκιές, άλλες παλέτες με δώδεκα σκιές και άλλες με σαράντα (ναι, 40!) σκιές. Όπως καταλαβαίνεις, υπάρχει ποικιλία χρωμάτων και μπορούν να καλυφθούν όλα τα γούστα. Περιηγήσου, λοιπόν, στον οδηγό αγοράς που ετοίμασα για εσένα και βρες την παλέτα σκιών που θα σε συντροφεύσει όλο το 2021. Όχι τίποτα, άλλο… Για να σαγηνεύεις ακόμα περισσότερο με το μοναδικό σου βλέμμα!

Διάβασε ακόμα: 3 hair color trends που θα μας απασχολήσουν το 2021