Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για τα beauty looks της στον τελικό του GNTM3

Μαρία Ροδίτη
Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για τα beauty looks της στον τελικό του GNTM3

Η fashion expert έλαμπε ολόκληρη χθες!

Το Greece’s Next Top Model 3 έριξε αυλαία χθες βράδυ με νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Οι διαγωνιζόμενοι και οι παίκτες ήταν πιο λαμπεροί από ποτέ σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο και η αλήθεια είναι πως τους θαυμάσαμε όλους. Όλα τα βλέμματα, όμως, τράβηξε για ακόμη μια φορά η Βίκυ Καγιά με τα εντυπωσιακά looks της στο πλατό του GNTM3.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της fashion expert επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά η προσωπική της make up artist και hairstylist, Χαρά Παπανικολάου, η οποία… έκανε πάλι το θαύμα της. Την καλέσαμε, λοιπόν, στο τηλέφωνο και της ζητήσαμε να μας πει όλες τις λεπτομέρειες και για τα δύο beauty looks της Βίκυς Καγιά, τα οποία είδαμε στο πλατό του reality μοντέλων. Όπως πάντα, μας έλυσε όλες τις απορίες.

«Στην εμφάνιση με το one-shoulder φόρεμα κάναμε μαλλί στο πλάι με χωρίστρα, σε στυλ 80’s, και με λίγο όγκο προς τα πάνω. Στο μακιγιάζ πρωταγωνιστής ήταν το κόκκινο κραγιόν, όπως είδες. Στο μάτι έκανα έντονο eyeliner, με πολλή μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες. Το μάτι από κάτω ήταν καθαρό. Χρησιμοποίησα και τερακότα, στα μάγουλα της έβαλα ροδακινί και pinkish ρουζ, ενώ τόνισα και τα φρύδια της. Κάναμε έντονα, παχιά φρύδια», μας είπε η Χαρά Παπανικολάου (Instagram: @hara_papanicolaou).

https://www.instagram.com/p/CI1X4F2BpPy
https://www.instagram.com/p/CI1YeRfhEoK
https://www.instagram.com/p/CI1YncxhtxI

Τη ρωτήσαμε, όμως, και για το beauty look που είχε η Βίκυ Καγιά την ώρα του live. «Της έκανα χωρίστρα στη μέση, σπαστό μαλλί με μεγάλο, χοντρό σίδερο και στο τέλος της τα ίσιωσα ελαφρά με πιστολάκι. Τα βούρτσισα λίγο και έβαλα anti-frizz σπρέι για να έχουμε fluffy hair», μας εξήγησε η Χαρά.

https://www.instagram.com/p/CI1gB4vhcAg

Και συνέχισε, μιλώντας για το μακιγιάζ της fashion expert: «Στο μάτι- πάνω και κάτω- βάλαμε dusty pink σκιά με λίγο glitter για έξτρα λάμψη. Στο πλάι τής έβαλα καφέ σκιά, ενώ σύριζα στις βλεφαρίδες έβαλα καφέ-σοκολατί μολύβι, για να δώσω λίγο βάθος. Επίσης, της έβαλα πολλή μάσκαρα και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Εννοείται ότι βάλαμε πολύ highlighter, ενώ στα μάγουλα επέλεξα ένα pinkish ρουζ, το οποίο ανέβασα αρκετά στα ζυγωματικά. Το κραγιόν, για το οποίο όλοι με ρωτούν, είναι ένα σε κόκκινη-κερασί απόχρωση. Είναι το Beauty is Life Lipstick Matte, 68C». Και κάπως έτσι, η Χαρά μάς έδωσε δύο τέλειες ιδέες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ που μπορούμε να κάνουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων. Ακόμα κι αν μείνουμε στο σπίτι. Ευχαριστούμε Χαρά και Βίκυ για το #beautyinspiration!

https://www.instagram.com/p/CI1g0FqhhkM

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο beauty trend που θα ορίσει το 2021