Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το εντυπωσιακό beauty look της που θα αντιγράψεις στις γιορτές

Μαρία Ροδίτη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το εντυπωσιακό beauty look της που θα αντιγράψεις στις γιορτές

Χθες η παρουσιάστρια ήταν πιο εκθαμβωτική από ποτέ!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει με επιτυχία να μας κρατά παρέα κάθε μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή της “Pop Up”, αλλά και να μας δίνει παράλληλα υπέροχες ιδέες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας. Η παρουσιάστρια κάνει σε καθημερινή βάση τις πιο κομψές beauty επιλογές και αυτό δεν είναι τυχαίο μιας και πίσω από την εικόνα της βρίσκεται ο ταλαντούχος hairstylist & make up artist, Γιάννης Σίσκος.

Ο Γιάννης, λοιπόν, δημιούργησε χθες! Έκανε ένα beauty look (θα το δεις στα videos παρακάτω), που μπορεί άνετα να «σταθεί» στις γιορτές των Χριστουγέννων. Ακόμα κι αν αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, τα περάσουμε με ελάχιστο κόσμο και μείνουμε στο σπίτι μας, λίγο glam όλες το έχουμε ανάγκη. Και αυτήν την έμπνευση μάς έδωσε στη χθεσινή εκπομπή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Για την ακρίβεια, όλα τα κορίτσια του Queen συμφωνήσαμε χθες πως ακόμα και φούτερ να φοράμε τα Χριστούγεννα- όπως έκανε χθες η Ηλιάνα- θέλουμε οπωσδήποτε να κάνουμε αυτό το μακιγιάζ και αυτά τα μαλλιά.

Αποφάσισα, λοιπόν, να μην τις αφήσω παραπονεμένες και τηλεφώνησα στον Γιάννη Σίσκο, ο οποίος μου είπε τα πάντα και για τα μαλλιά και για το μακιγιάζ της Ηλιάνας. «Το μαλλί της Ηλιάνας χθες ήταν ένα βήμα πριν το afro», μου είπε με πολύ χιούμορ. «Χρησιμοποίησα ψαλίδι λεπτό σε όλο το κεφάλι και έπιανα λεπτές τούφες για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, τα βουρτσίσαμε πολύ προσεκτικά και ισιώσαμε τις άκρες για να δώσουμε ένα 80’s texture. Τέλος, της έπιασα τα μαλλιά σε ψηλό ponytail και έδωσα λίγο όγκο στη ρίζα μπροστά. Η Ηλιάνα, έτσι κι αλλιώς, έχει πολλά μαλλιά, αλλά αυτή η τεχνική είναι ιδανική για τα κορίτσια που θέλουν να έχει όγκο το χτένισμά τους».



Τι μαγικούς συνδυασμούς έκανε, όμως, στο μακιγιάζ και η Ηλιάνα έλαμπε ολόκληρη; «Το μακιγιάζ της Ηλιάνας μού θύμισε λίγο τη Miley Cyrus στο τελευταίο της video clip. Ειδικά, το μάτι είχε disco αναφορές. Χρησιμοποίησα δύο σκιές για αυτό το αποτέλεσμα. Πρώτα, έβαλα μια liquid σκιά σε μεταλλικό μοβ χρώμα και από πάνω μια μοβ, glitter σκιά. Βάλαμε και eyeliner στη ρίζα του βλεφάρου, μισές βλεφαρίδες και πολλή μάσκαρα. Τα φρύδια τα τονίσαμε, ως συνήθως. Γενικά, τα γεμίζω με ένα μολύβι φρυδιών και χρησιμοποιώ και ένα gel με λίγο χρώμα, που τα χτενίζει και τα κολλάει ελαφρώς. Στα μάγουλα βάλαμε ρουζ, αλλά και μια κρέμα shimmer, ενώ ολοκληρώσαμε το make up με ένα παστέλ ροζ κραγιόν», μας αποκάλυψε ο Γιάννης Σίσκος.

Και η κουβέντα μας κάπου εδώ ολοκληρώθηκε με μια υπόσχεση και από τις δύο πλευρές. Εγώ να δοκιμάσω αυτό το φανταστικό beauty look και ο Γιάννης να μας αποκαλύψει κι άλλα μυστικά και tips για το μακιγιάζ και τα μαλλιά που μπορούμε να κάνουμε την Πρωτοχρονιά στο σπίτι. Stay tuned… για περισσότερα!



Διάβασε ακόμα: Tea tree oil: Το μαγικό έλαιο για να καταπολεμήσεις τα σπυράκια σου