The #nomakeup gang: 10 προϊόντα για εσένα που δεν θέλεις να βαφτείς μέσα στο σπίτι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
The #nomakeup gang:  10 προϊόντα για εσένα που δεν θέλεις να βαφτείς μέσα στο σπίτι

…ή που δεν θέλεις να βαφτείς γενικά!

Κάποια κορίτσια λατρεύουν το μακιγιάζ και κάποια άλλα τα αφήνει αδιάφορο. Αν και ασχολούμαι με την ομορφιά τα τελευταία εχμρμπλερχ χρόνια (σιγά να μην προδώσω την ηλικία μου), είμαι ένα από τα κορίτσια που απλά δεν ενδιαφέρεται για το μακιγιάζ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Με συναρπάζει η περιποίηση και πιστεύω ότι, ένα καλά περιποιημένο και ενυδατωμένο δέρμα δεν χρειάζεται πολλά.

Όχι, προφανώς και δεν έχω τίποτα εναντίον του μακιγιάζ ή των κοριτσιών που το λατρεύουν. Ούτε το μισώ, ούτε το σιχαίνομαι, ούτε τίποτα από αυτά. Απλά δεν μου αρέσει να βάφω το πρόσωπό μου και γι᾽αυτό είπα να κάνω ένα Χριστουγεννιάτικο θέμα για όλες εμάς που δεν έχουμε σκοπό να βαφτούμε τα Χριστούγεννα. Βλέπεις, υπάρχουν προϊόντα που φροντίζουν την επιδερμίδα και λειτουργούν σαν ένα είδος… photoshop.

Ναι, πολύ καλά διάβασες. Είναι τα προϊόντα blur για τα οποία έχουμε μιλήσει άλλη μία φορά και ξαναμιλάμε τώρα γιατί είναι τέλεια για εσένα που δεν θέλεις να βαφτείς στις γιορτές (ή και ποτέ ξανά). Είναι προϊόντα που χρησιμοποιούνται μόνα τους ή κάτω από το μακιγιάζ -αν ανήκεις στην άλλη ομάδα- και θα μπορούσες να τα πεις primers αλλά δεν είναι ακριβώς. Περιέχουν τεχνολογίες και συστατικά που εξαφανίζουν τους πόρους, εξομαλύνουν τις δυσχρωμίες και χαρίζουν λάμψη υγείας.

Είναι, όπως είπα προηγουμένως, ένα photoshop σε σωληνάριο και προσωπικά τα λατρεύω. Αν λοιπόν δεν θέλεις να κάνεις κανένα μακιγιάζ αυτές τις γιορτές αλλά θέλεις να κάνεις κάτι τελοσπάντων, ένα προϊόν blur είναι ό, τι πρέπει για εσένα (και εμένα). Παρακάτω έχω τα 10 καλύτερα που είναι και αγαπημένα μου για να διαλέξεις ποιο θα πάρεις με click away!

Cover photo @skincare

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown