5 Μυστικά για τέλεια μαλλιά 

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5 Μυστικά για τέλεια μαλλιά 

Τα πιο όμορφα μαλλιά που είχες ποτέ!

Η γοητεία κάθε γυναίκας καθορίζεται πάντα και από τα μαλλιά της, αρκεί να είναι υγιή από τη ρίζα μέχρι τις άκρες και να εκπέμπουν λάμψη! Το μυστικό για τέλεια μαλλιά είναι ένα και μοναδικό. Να επενδύσουμε στη φροντίδα τους. Να τους δώσουμε όλα εκείνα τα συστατικά που τους λείπουν, να τα θεραπεύσουμε από τις φθορές που τους έχουμε προκαλέσει και φυσικά να τα δυναμώσουμε. Εάν υπάρχει ένα προϊόν που καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες των μαλλιών μας είναι το Shea Butter, γιατί από το καρπό του εξάγεται φυσική κερατίνη. Για να έχουμε λοιπόν υγιή μαλλιά αρκεί το Shea Butter και πέντε ακόμα καλές συνήθειες!

P2230587 copy

Σωστό σαμπουάν
Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε όχι μόνο ένα καλό σαμπουάν αλλά και το σωστό σαμπουάν.

P2230699

Το κατάλληλο Conditioner
Θα πρέπει να αποφεύγουμε τα προϊόντα που είναι δύο σε ένα όταν τα μαλλιά μας έχουν συγκεκριμένες ανάγκες. Δηλαδή αν οι άκρες μας είναι ταλαιπωρημένες τότε καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε μια καλή μαλακτική κρέμα που θα τις βελτιώσει.

duo set

Συχνές μάσκες
Φροντίζουμε να βρούμε πάντα λίγο χρόνο μέσα στη βδομάδα για να απολαύσουμε μια καλή μάσκα μαλλιών. Μόνο έτσι τα μαλλιά μας θα έχουν λάμψη και υγεία. Η damage repair της saryna key είναι ιδανική για να βοηθήσει τα μαλλιά σου να ξαναγεννηθούν.

P2230602 copy

Αποφεύγουμε το συχνό πιστολάκι
Είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγουμε όσο περισσότερο μπορούμε το πιστολάκι και να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας φυσικά. Εξίσου σημαντικό είναι όταν δε μπορούμε να το αποφύγουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά μας από τη θερμότητα που προκαλεί το σεσουάρ.

Χρησιμοποιούμε προϊόντα με φυσική κερατίνη
Το Α και το Ω για υγιή μαλλιά είναι να τα «εμπλουτίζουμε» με το βασικό τους συστατικό που δεν είναι άλλο από τη φυσική κερατίνη. Μόνο έτσι ενυδατώνονται, η τρίχα αποκτά τη σωστή υφή και τα μαλλιά μας έχουν την απαλότητα που τους αξίζει.

Τα προϊόντα της SARYNAKEY διαθέτουν ειδική σειρά για ξηρά, εύθραυστα και φθαρμένα μαλλιά. Η σειρά Damage Repair διαθέτει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Shea Butter και στοχεύει στην επαναφορά της ζωντάνιας των χημικώς επεξεργασμένων, καμένων και ξηρών μαλλιών. Δοκιμάστε την εξαιρετική μάσκα μαλλιών Pure African Shea Butter για υγιή μαλλιά, το καταπληκτικό λάδι Damage Repair Treatment Oil για έξτρα λάμψη, το Damage Repair Treatment Shampoo και το Damage Repair Treatment Conditioner για απαλότητα και ζωντάνια. Αυτή την εποχή μάλιστα τρέχει μια πολύ καλή προσφορά 1+1. Δηλαδή με την αγορά ενός προϊόντος Saryna Key θα πάρεις δώρο ενα σαμπουάν.

ιμαγε1