Dream Tint: Ονειρεμένη επιδερμίδα

Dream Tint: Ονειρεμένη επιδερμίδα

Η jane iredale – The Skin Care Makeup, κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Εάν ονειρεύεστε μια κρεμώδη βάση που να παρέχει ανάλαφρη, αόρατη κάλυψη, oil-free αντηλιακή προστασία και αντιγηραντική δράση, τότε με το Dream Tint το όνειρό σας πραγματοποιείται.

Τα απαλά ορυκτά μέταλλα λειαίνουν το δέρμα σας, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των πόρων. Το διοξείδιο του τιτανίου δίνει SPF15 και προστασία από την ακτινοβολία UVA & UVB, τα θαλάσσια λιπίδια βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας ενώ τα αντιοξειδωτικά παρέχουν ισχυρή προστασία.

Το Dream Tint διατίθεται σε πέντε φυσικές αποχρώσεις από πολύ ανοιχτό ως πολύ σκούρο και τρεις επιπλέον αποχρώσεις για εξειδικευμένες ανάγκες. To Peach Brightener που εξουδετερώνει τις δυσχρωμίες, το Lilac Brightener που αναζωογονεί το χλωμό ή κουρασμένο πρόσωπο και εξουδετερώνει την κίτρινη απόχρωση και το αισθησιακό Warm Bronze για όσες θέλουν να έχουν το καλοκαίρι μαζί τους πάντα.

Εφαρμόστε όπως θα κάνατε και με μια ενυδατική κρέμα, με τα δάχτυλα ή με το πινέλο jane iredale Blending brush ή χρησιμοποιείστε το και σαν primer κάτω από τη βάση σας από ορυκτά μέταλλα.