Η Jennifer Lopez ήταν το απόλυτο #BeautyIcon του 2020 και το λέμε με αποδείξεις

Μαρία Ροδίτη
Η Jennifer Lopez ήταν το απόλυτο #BeautyIcon του 2020 και το λέμε με αποδείξεις

Η Λατίνα star μάς καθήλωσε φέτος με τις επιλογές της σε μαλλιά και μακιγιάζ!

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτήν τη γυναίκα! Η Jennifer Lopez είναι μία και μοναδική. Είναι πρότυπο αγάπης για τη ζωή, εξέλιξης, σκληρής δουλειάς, επαγγελματισμού, αλλά κυρίως ομορφιάς και νεότητας. Στα 51 της χρόνια έχει καταφέρει να κάνει όλο τον πλανήτη να μιλά με τα πιο κολακευτικά λόγια για εκείνη και την εικόνα της και όχι άδικα.

Η Λατίνα star μέσα στο 2020 εμφανίστηκε στις λιγοστές εκδηλώσεις που έγιναν λόγω Covid-19, αλλά και φωτογραφήθηκε, με beauty looks, που σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστα. Δε φοβήθηκε να τολμήσει και να πειραματιστεί. Δε δίστασε να δοκιμάσει νέες τάσεις στα μαλλιά της και στο make up, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι στα βάθη της ψυχής της καλλιτέχνης και αγαπά να εξελίσσεται.

Μη μου πεις πως δε θυμάσαι ότι φέτος υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα της σεζόν, δηλαδή το καρέ. Και λίγο αργότερα, βέβαια, δε δίστασε να βάλει extensions και τα μαλλιά της να φτάνουν μέχρι τη μέση. Ας μη σχολιάσουμε την ultra sexy εμφάνισή της στα American Music Awards 2020 για την οποία κάθε γωνιά της γης μιλούσε…

Ή μάλλον! Θα τα δούμε και θα τα σχολιάσουμε όλα παρακάτω. Για την ακρίβεια, στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τα είκοσι πιο εντυπωσιακά beauty looks που έκανε η Jennifer Lopez το 2020 και σε προτρέπουμε να τα δεις πολύ προσεκτικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνεις έκθαμβη με την απίστευτη ομορφιά της!

Διάβασε ακόμα: 10 instagramικά beauty προϊόντα στα οποία αξίζει να επενδύσεις το 2021