5 youtubers ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσεις το 2021

Μαρία Ροδίτη
5 youtubers ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσεις το 2021

Τα videos τους θα σε κάνουν κυριολεκτικά beauty expert!

Αν υπάρχει ένα κομμάτι στο οποίο εντρυφήσαμε το 2020, αυτό είναι η ομορφιά μας. Αφιερώσαμε πάρα πολλές ώρες κάνοντας μάσκες προσώπου, φροντίζοντας το δέρμα μας και δοκιμάζοντας νέα trends μέσα στο σπίτι μας απλά για εμάς τις ίδιες.

Ανακαλύψαμε ποια skincare συστατικά μάς ταιριάζουν και ποια όχι, είδαμε ποια χρώματα μάς πάνε στο μακιγιάζ και ποια «γράφουν» καλύτερα στην κάμερα όταν κάναμε απανωτά zoom calls με τους συναδέλφους μας και πειραματιστήκαμε με χτενίσματα, γιατί… τι καλύτερο είχαμε να κάνουμε στην καραντίνα; Απολύτως τίποτα!

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να πάμε ένα βήμα παραπέρα την ομορφιά το 2021 και θα σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ! Σκέφτηκα πως αυτό το γιορτινό τριήμερο ξεκούρασης που έρχεται είναι μια καλή ευκαιρία όλες μας να θέσουμε ακόμα πιο γερές βάσεις στο beauty κομμάτι. Μένοντας στο σπίτι, λοιπόν, μπορούμε να ανακαλύψουμε μυστικά make up, μαλλιών και skincare βλέποντας τα βίντεο μερικών από τις καλύτερες youtubers ομορφιάς του κόσμου. Έψαξα, όπως καταλαβαίνεις, βρήκα πέντε youtubers με μεγάλο ενδιαφέρον και ωραία δουλειά και… στις παρουσιάζω ευθύς αμέσως.

ALLANA DAVIDSON

Μετρά 680.000 subscribers και ανεβάζει περίπου τρεις φορές την εβδομάδα βίντεο. Η ειδικότητά της είναι να δημιουργεί make up looks που μπορούν να «υπάρξουν» στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας κάνοντας παράλληλα τη διαδικασία του μακιγιάζ πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.



JACKIE WYERS

Ένας χαμαιλέων ομορφιάς, η Jackie μετρά περισσότερους από 842.000 subscribers στο κανάλι της στο youtube. Αυτό που θα τη δεις να κάνει κατά κύριο λόγο είναι να μοιράζεται μαζί σου μυστικά μακιγιάζ και μαλλιών και να σου δείχνει πώς θα πετύχεις τα beauty looks διαφόρων celebrities. Το παρακάτω βίντεο με τα signature looks της Emily In Paris δεν μπορείς παρά να το λατρέψεις.




DR.DRAY

Η Andrea “Dray” Suarez είναι δερματολόγος που έχει αφοσιωθεί πλήρως στο skincare. Στα videos που ανεβάζει στο κανάλι της στο youtube, το οποίο μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο subscribers, μοιράζεται με κάθε λεπτομέρεια τις δοκιμές που κάνει σε skincare προϊόντα, αναλύει τα συστατικά τους και δίνει πολύτιμες συμβουλές περιποίησης της επιδερμίδας.



GOTHAMISTA

Η Renée Chow (aka Gothamista) έχει τον τρόπο να σε μυεί στον κόσμο του skincare και να κάνει τα πάντα να μοιάζουν απολύτως κατανοητά. Η youtuber θα σε βοηθήσει να προσαρμόζεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου ανάλογα με την εποχή που διανύουμε, θα σου μάθει τα πάντα για τα ενεργά συστατικά και για τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Θα σε κάνει, εν ολίγοις, skincare expert!



LUXY HAIR

Είναι η βασίλισσα των μαλλιών. Θα σου μάθει τα πάντα για τη φροντίδα της τρίχας σου από τις ρίζες ως τις άκρες, αλλά και για το hair styling. Τα tips της, μάλιστα, είναι τέλεια για όσες… δεν το έχουν και πολύ με το κομμάτι «μαλλιά» και για beginners!



Διάβασε ακόμα: 10 instagramικά beauty προϊόντα στα οποία αξίζει να επενδύσεις το 2021