Σήμερα είναι γιορτή, αλλά μη βάλεις κόκκινο κραγιόν… Βάλε ροζ!

Μαρία Ροδίτη
Σήμερα είναι γιορτή, αλλά μη βάλεις κόκκινο κραγιόν… Βάλε ροζ!

Είναι, άλλωστε, Τετάρτη και τις Τετάρτες φοράμε πάντα ροζ.

Την τελευταία γιορτή της περιόδου των Χριστουγέννων και αργία περνάμε σήμερα και δεν ξέρεις πόσο χαιρόμαστε για αυτό. Είμαστε χαρούμενες, δηλαδή, που δεν δουλεύουμε λόγω των Θεοφανείων, όχι που τέλειωσε ουσιαστικά η εορταστική περίοδος. Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα… Στο θέμα μας τώρα.

Τις γιορτινές μέρες, όπως την Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έχουμε συνηθίσει να επιλέγουμε στο μακιγιάζ μας το κόκκινο κραγιόν. Βλέπεις, το κόκκινο είναι ο πρωταγωνιστής των γιορτών, είναι θηλυκό, σαγηνευτικό, εντυπωσιακό και τραβά όλα τα βλέμματα. Αρκετά το φορέσαμε, όμως! Σαν να μας κούρασε κάπως.

Γι’ αυτό, αυτήν τη γιορτινή μέρα των Φώτων, θα φορέσουμε ροζ κραγιόν. Είναι, άλλωστε, Τετάρτη και τις Τετάρτες εδώ στο Queen.gr αγαπάμε πολύ να φοράμε ροζ, είτε αυτό είναι eyeliner, είτε σκιά, είτε ένα fashionable scrunchie στα μαλλιά. Σήμερα, λοιπόν, θα «σπάσουμε» τον εορταστικό κανόνα που λέει να βάλουμε κόκκινο κραγιόν και εμείς θα επιλέξουμε το ροζ.

Και πιο συγκεκριμένα θα επιλέξουμε ένα από τα 10 φανταστικά και girly ροζ κραγιόν, που βρίσκονται στην παρακάτω gallery. Να σου πούμε και κάτι ακόμη; Δειλά-δειλά έχουν ήδη ξεκινήσει τα zoom calls του 2021, οπότε πρέπει κι εσύ να επιστρέψεις στη δουλειά και να συναντήσεις διαδικτυακά τους συναδέλφους σου κάπως ανανεωμένη. Και πίστεψέ με! Με ένα ροζ κραγιόν και ένα αληθινό χαμόγελό σου σίγουρα θα πετύχεις αυτόν τον στόχο σου.

Διάβασε ακόμα: 5 απίστευτοι λόγοι που τα μαλλιά σου μυρίζουν κάπως… περίεργα