Το beauty look της JLo στην ορκωμοσία Biden άγγιζε την τελειότητα

Μαρία Ροδίτη
Το beauty look της JLo στην ορκωμοσία Biden άγγιζε την τελειότητα

Η Λατίνα star ήταν πιο όμορφη από ποτέ!

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε χθες η ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden, και της αντιπροέδρου, Kamala Harris. Και μπορεί όλα τα βλέμματα να ήταν στραμμένα πάνω στα τιμώμενα πρόσωπα και τις Πρώτες Κυρίες, όμως τις εντυπώσεις έκλεψε και μία ακόμα γυναίκα: η Jennifer Lopez.

Η Λατίνα star βρέθηκε στην ορκωμοσία Biden και τραγούδησε το "America The Beautiful" και το "This Land is your Land", στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας σε όλο τον κόσμο. Κανένας, όμως, δεν έμεινε μόνο στην παρουσία της on stage και στην ερμηνεία της. Όλοι – σε παγκόσμιο επίπεδο- σχολίασαν την εντυπωσιακή εμφάνισή της με το total white outfit, αλλά κυρίως το beauty look της. Ειδικά τα μαλλιά της.



Το half up-half down hairstyle της ήταν τόσο κομψό όσο και επίσημο για τη συγκεκριμένη περίσταση. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα χτένισμα που δε βλέπουμε πρώτη φορά στην αγαπημένη JLo. Το έχει επιλέξει ουκ ολίγες φορές σε διάφορα shows, σε εμφανίσεις της on stage ή στο κόκκινο χαλί, μιας και της ταιριάζει απόλυτα, ενώ χαρίζει και όγκο στα μαλλιά της.

Ποιος το επιμελήθηκε; Μα, φυσικά, ο Chris Appleton, ο αγαπημένος hairstylist της JLo, αλλά και πολλών άλλων celebrities. Σύμφωνα με το www.allure.com, ο hair expert χρησιμοποίησε ένα προστατευτικό spray θερμότητας και λάμψης, πριν δημιουργήσει τους χαλαρούς κυματισμούς με ψαλίδι στα μαλλιά της Jennifer Lopez.

https://www.instagram.com/p/CKRrW4rplHu

Όσο για το μακιγιάζ της; Και σε αυτήν την περίπτωση, η Jeniffer κινήθηκε σε γνώριμα μονοπάτια. Γκρι smokey eyes με λευκή σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών της, εντυπωσιακές βλεφαρίδες, nude lip gloss και contouring στα μάγουλα συνέθεσαν την… τελειότητα. Για να διαπιστώσεις και μόνη σου ότι πρόκειται για το απόλυτο beauty look της Λατίνας star αρκεί να περιηγηθείς στην παρακάτω gallery!

Και για να λέμε την αλήθεια… Είναι δυνατόν να καλωσορίσεις τον νέο Πρόεδρο της Αμερικής με κάτι λιγότερο από ένα τόσο λαμπερό και εντυπωσιακό beauty look; Όχι, βέβαια! Γι’ αυτό και η superstar έπραξε έτσι όπως ακριβώς άρμοζε στην περίσταση.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα καλύτερα beauty προϊόντα που μπορείς να αγοράσεις με 20 ευρώ