4 μυστικά για τέλεια επιδερμίδα, σύμφωνα με τη facialist των αδερφών Hadid

Μαρία Ροδίτη
4 μυστικά για τέλεια επιδερμίδα, σύμφωνα με τη facialist των αδερφών Hadid

Η Mimi Luzon μοιράστηκε τα απόλυτα tips για λαμπερό και υγιές δέρμα.

Η Mimi Luzon είναι Ισραηλινή facialist και λατρεμένη skincare expert των πιο διάσημων μοντέλων όλου του κόσμου. Η Kaia Gerber, η Irina Shayk και η Sara Sampaio τής εμπιστεύονται το δέρμα τους με κλειστά μάτια, ενώ η Gigi και Bella Hadid είναι ίσως από τις πιο συχνές και καλές πελάτισσές της.

Η ίδια κάνει εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς στον χώρο της και, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα στα πρόσωπα των supermodels, η Mimi είναι μια πραγματική ειδήμων στο κομμάτι «επιδερμίδα». Για σκέψου… Πόσες φορές δεν έχεις θαυμάσει την Gigi ή την Bella για το φανταστικό, λαμπερό και υγιές δέρμα τους; Ρητορική είναι η ερώτηση.

https://www.instagram.com/p/B8o6ta2Jniu

Οι δύο αγαπημένες αδερφές, όσες φορές έχουν ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ, μας έχουν κάνει να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Ναι! Σίγουρα κάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θεραπείες αφήνοντας το δέρμα τους στα μαγικά χέρια της Mimi Luzon, όμως η υγιής επιδερμίδα τους δε στηρίζεται μόνο εκεί.

Στηρίζεται και σε τέσσερα μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν στο σπίτι και τα οποία έχει μοιραστεί μαζί τους, αλλά και με όλο τον κόσμο, η Mimi. Ναι! Η celebrity facialist δεν μας άφησε παραπονεμένες. Αποκάλυψε πρόσφατα τα βασικά tips για να έχουμε αλαβάστρινη επιδερμίδα, που «φωνάζει» υγεία. Και μη φανταστείς ότι για να το καταφέρεις αυτό θα χρειαστείς μια περιουσία και μια στοίβα skincare προϊόντων… Ούτε κατά διάνοια! Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα 4 tips που θα βρεις στην παρακάτω gallery, τα οποία αρκούν για να γίνεις κι εσύ μια Gigi ή μια Bella. Μη σου πούμε και ακόμα καλύτερη!

Διάβασε ακόμα: New hair! Η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια τέλεια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της