Στο Tik Tok γίνεται χαμός με αυτά τα προϊόντα ομορφιάς

Μαρία Ροδίτη
Στο Tik Tok γίνεται χαμός με αυτά τα προϊόντα ομορφιάς

Τα worth buying καλλυντικά που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου.

Η πανδημία του κορονοϊού και οι δύο απανωτές καραντίνες έφεραν στη ζωή μας μια νέα συνήθεια: το Tik Tok. Παραδέξου το! Κι εσύ έκατσες αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη του κινητού σου- όσο έμενες σπίτι- και παρακολουθούσες videos σε αυτό το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην αρχή τα videos που ανέβαιναν είχαν περισσότερο χιουμοριστικό χαρακτήρα. Λίγο αργότερα, όμως, δημιουργήθηκαν διάφορα beauty trends και tricks, τα οποία -ομολογουμένως- μπήκαμε στη διαδικασία να δοκιμάσουμε. Και να που σχεδόν έναν χρόνο μετά την ανάδειξή του, το Tik Tok ήρθε για να μείνει και να μας προτείνει και worth buying προϊόντα ομορφιάς.

Ναι! Η τελευταία εμμονή των TikTokers είναι τα έξι προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και μακιγιάζ, που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Όλα έχουν πολύ καλή τιμή, που μπορεί να «αντέξει» κάθε budget, και παράλληλα μπορούν πραγματικά να σε κάνουν πιο όμορφη από ποτέ.

Το Tik Tok, λοιπόν, σε προτρέπει να βάλεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου μια ενυδατική και απολεπιστική κρέμα προσώπου με οξέα, έναν καταπραϋντικό ορό, μία μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά, ένα άκρως ενυδατικό primer, ένα φανταστικό foundation και μια μάσκαρα που θα σου χαρίσει τις βλεφαρίδες των ονείρων σου. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις;

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα μανικιούρ που λατρεύουν η Kate και η Meghan