Έχεις καρέ κούρεμα; 8 χτενίσματα της Τάμτα που μπορείς να αντιγράψεις

Μαρία Ροδίτη
Έχεις καρέ κούρεμα; 8 χτενίσματα της Τάμτα που μπορείς να αντιγράψεις

Τα πιο εμπνευσμένα hairstyles που είδαμε τελευταία…

Είναι ίσως η πιο ανατρεπτική προσωπικότητα της μουσικής σκηνής στη χώρα μας αυτήν τη στιγμή. Η Τάμτα είναι αυτό που λέμε χαμαιλέων. Προσαρμόζεται σε νέα concepts σε χρόνο dt, τολμάει και πειραματίζεται με τα ρούχα, με το μακιγιάζ και με τα μαλλιά της και μέσα σε λίγη ώρα γίνεται… άλλος άνθρωπος. Αν μη τι άλλο αυτό το λες και έμφυτο ταλέντο.

Εμείς το λέμε και icon, πάντως. Γιατί, ναι! Η Τάμτα είναι fashion, make up & hair icon. Σε αυτό εδώ το θέμα, βέβαια, δε θα αναλύσουμε όλα τα ταλέντα της, αλλά -όπως κατάλαβες και από τον τίτλο- θα εστιάσουμε στα μαλλιά της, που πραγματικά τον τελευταίο καιρό είναι πιο chic από ποτέ.

Η pop τραγουδίστρια έχει επιλέξει εδώ και αρκετό διάστημα να έχει καρέ κούρεμα με αφέλειες. Το καρέ της φτάνει μέχρι τους ώμους και πραγματικά είναι ό,τι πιο κομψό έχει κάνει όσα χρόνια τη γνωρίζουμε.

https://www.instagram.com/p/CKpLJ5gsppF

Μπορεί σε μια πρώτη ματιά να νομίζεις πως αυτό το κούρεμα είναι περιοριστικό, πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά χτενίσματα και πως θα πρέπει να συμβιβαστείς με ένα ίσιωμα ή ένα ελαφρύ σπάσιμο, αλλά… τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Και η Τάμτα το έχει αποδείξει μέσα από τις εμφανίσεις της και τις φωτογραφίες στο Instagram της.

Το καρέ της τραγουδίστριας σού δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πολλά και διαφορετικά χτενίσματα. Να κάνεις μπούκλες και πλεξούδες, wet look σε διάφορες εκδοχές, αλλά και κότσους που σίγουρα είναι ικανοί να τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Kαι, βέβαια, να σου χαρίσουν τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Αν, λοιπόν, κι εσύ έχεις επιλέξει το καρέ κούρεμα για τα μαλλιά σου (ας μην ξεχνάμε πως ήταν το πιο hot κούρεμα του 2020), αλλά σου έλειπε ως τώρα η έμπνευση για τα χτενίσματά σου, δες την παρακάτω gallery. Έχουμε συγκεντρώσει τα οκτώ πιο κομψά hairstyles της Τάμτα, τα οποία κι εσύ μπορείς να δοκιμάσεις. Θα μας πεις πού θα τα κάνω… Στα zoom calls με τους συναδέλφους σου και στα zoom parties με τις κολλητές σου!

Διάβασε ακόμα: Το 2021 θα φτιάχνεις μπούκλες στα μαλλιά με… δυο ζευγάρια κάλτσες