Αυτή τη ρουτίνα ομορφιάς ακολουθεί η Gigi Hadid μετά την εγκυμοσύνη της

Μαρία Ροδίτη
Αυτή τη ρουτίνα ομορφιάς ακολουθεί η Gigi Hadid μετά την εγκυμοσύνη της

Πού εστιάζει την περιποίησή του το supermodel;

Πριν μερικούς μήνες η Gigi Hadid έγινε μανούλα για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Zayn Malik. Από τότε η καθημερινότητά της άλλαξε με κάθε της δραστηριότητα να περιστρέφεται γύρω από την κορούλα της, Khai. Το μόνο στο οποίο έμεινε πιστή ήταν η τήρηση της ρουτίνας ομορφιάς της.

Η Gigi, ως supermodel που είναι, πρέπει να φροντίζει σχολαστικά το δέρμα της, να μην το αμελεί και να «ακούει» τις ανάγκες του, ώστε να επενδύει στα κατάλληλα προϊόντα και στις σωστές θεραπείες. Το πρόσωπό της, άλλωστε, είναι βασικό εργαλείο της δουλειάς της, οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να το αφήσει στην τύχη του.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η ίδια πρόσφατα σε beauty tutorial της Vogue, πριν γίνει μητέρα λάτρευε να χρησιμοποιεί κάθε λογής skincare προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο. Από τη μέρα, όμως, που ήρθε στον κόσμο η κόρη της, προσάρμοσε τη skincare routine της με βάση τις απαιτήσεις της μητρότητας και τις «απαιτήσεις» του κρύου καιρού. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι βασικός στόχος της Gigi Hadid σε αυτήν τη φάση είναι απλά να κρατά την επιδερμίδα της ενυδατωμένη. «Πλέον ακολουθώ τη χειμερινή ρουτίνα ομορφιάς μου, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της δικής μου επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο μια πλούσια ενυδατική κρέμα», λέει χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο. Και αφού απλώσει την ενυδατική κρέμα της συνεχίζει με ένα έλαιο προσώπου για ξηρές επιδερμίδες, ώστε να «κλειδώσει» την υγρασία.



Για καλή της τύχη, όπως αποκαλύπτει, δεν εμφανίζει σχεδόν ποτέ σπυράκια στο δέρμα της. Κι αν κάποια φορά της συμβεί δεν πανικοβάλλεται, αλλά ακολουθεί μια συνταγή ομορφιάς που της έμαθε η μαμά της: πριν πέσει για ύπνο βάζει πάνω στο σπυράκι λίγη οδοντόκρεμα και το πρωί που ξυπνά, το σπυρί έχει ξεραθεί.

Τι έκανε, όμως, όταν εμφάνισε σημάδια στο πρόσωπο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Πώς το αντιμετώπισε; Στην παρακάτω gallery θα πάρεις όλες τις απαντήσεις, αλλά θα βρεις και πέντε πλούσιες ενυδατικές κρέμες που μπορείς να εντάξεις στη χειμερινή ρουτίνα ομορφιάς σου και να το κάνεις… όπως η Gigi!

Διάβασε ακόμα: Έχεις καρέ κούρεμα; 8 χτενίσματα της Τάμτα που μπορείς να αντιγράψεις