Η Ζέτα Μακρυπούλια σού δείχνει πώς να αναβαθμίσεις τον ψηλό κότσο σου

Μαρία Ροδίτη
Η Ζέτα Μακρυπούλια σού δείχνει πώς να αναβαθμίσεις τον ψηλό κότσο σου

Το trick που θα κάνει πιο ενδιαφέρον το χτένισμά σου!

Αυτό το κορίτσι τα έχει όλα! Γλυκύτητα, μπρίο, ταλέντο, γοητεία, ομορφιά… Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και μια εξίσου καλή παρουσιάστρια. Απόδειξη; Μας κάνει εδώ και αρκετά χρόνια να περνάμε όμορφα τα μεσημέρια μας μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και την εκπομπή «Ρουκ Ζουκ». Ο λόγος για τη… Ζέτα Μακρυπούλια.

Η κούκλα Ζέτα, εκτός από το να μας κρατά παρέα, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες της καραντίνας, μας δίνει και beauty έμπνευση. Κυρίως για τα μαλλιά μας. Πραγματικά, σε κάθε εκπομπή η παρουσιάστρια εμφανίζεται με υπέροχα hairstyles, που μας βάζουν στη διαδικασία να θέλουμε να τα δοκιμάσουμε και στα δικά μας μαλλιά.

Αν έχεις παρατηρήσει, η Ζέτα δεν είναι πιστή σε κάποιο χτένισμα, αλλά της αρέσει να πειραματίζεται. Επιλέγει και κλασικά χτενίσματα, όπως τα σπαστά μαλλιά ή οι αλογοουρές, και πιο εξεζητημένα, όπως τα space buns και οι περίπλοκοι κότσοι.

Μόλις πριν λίγες μέρες, πάντως, εμείς ενθουσιαστήκαμε με ένα συγκεκριμένο hairstyle, το οποίο επέλεξε για την εκπομπή της. Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε έναν ψηλό κότσο, περίπου σαν αυτόν που κάνουμε κι εμείς όσο μένουμε και δουλεύουμε στο σπίτι. Τον αναβάθμισε, όμως, με ένα φανταστικό και εύκολο trick. Για δες…

https://www.instagram.com/p/CLCHwvjlLAb

Όπως θα είδες, το twist που κάνει πιο stylish τον κότσο της παρουσιάστριας είναι μια πλεξούδα, η οποία ξεκινά από τον σβέρκο και φτάνει μέχρι τον κότσο. Και κάπως έτσι, η πανέμορφη Ζέτα μάς έδωσε το #hairspiration που χρειαζόμασταν για τη σημερινή ημέρα και για το Zoom call με τους συναδέλφους μας. Μήπως να ξεκινήσεις να φτιάχνεις τον κότσο σου σιγά-σιγά;

Διάβασε ακόμα: Happy birthday! Γιορτάζουμε την Jennifer Aniston με 10 από τα ωραιότερα beauty looks της