Το νέο μανικιούρ της JLo θα σε μεταφέρει… απευθείας στην άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
Το νέο μανικιούρ της JLo θα σε μεταφέρει… απευθείας στην άνοιξη

Μπορεί το πολικό ψύχος της «Μήδειας» να χτυπά τη χώρα μας αυτήν την ώρα, όμως η Λατίνα star μάς βάζει σε spring mood με τα νύχια της!

Η Jennifer Lopez είναι λάτρης του μανικιούρ. Δεν αφήνει σχεδόν ποτέ τα νύχια της απεριποίητα, τολμά και πειραματίζεται με εκκεντρικά και πρωτότυπα nail art, ενώ εμπιστεύεται αποκλειστικά τον nail artist, Tom Bachik.

Ποια μανικιούρ της να πρωτοθυμηθούμε! Η Λατίνα star έχει αγαπήσει τα nude nails, έχει κάνει nail art με δολάρια και έχει δοκιμάσει με μεγάλη επιτυχία τις fluo αποχρώσεις. Αυτήν τη φορά και συγκεκριμένα πριν μερικές ημέρες, η JLo έφερε… την άνοιξη με το μανικιούρ της.

Δεν επέλεξε κάποιο σκούρο χρώμα βερνικιού για να βάψει τα νύχια της, όπως θα κάναμε εμείς σήμερα που βιώνουμε το πολικό ψύχος και τα χιόνια της κακοκαιρίας «Μήδειας». Όχι! Η Jennifer Lopez έβαψε τα νύχια της σε pastel ροζ απόχρωση, μας ξάφνιασε και μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά.

https://www.instagram.com/p/CLHVlcynnq3

Να, βλέπεις; Είναι υπέροχο αυτό το χρώμα στα νύχια της JLo! Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως δεν επέλεξε τυχαία αυτήν την απόχρωση. Η superstar φωτογραφήθηκε για χάρη μεγάλου Οίκου Μόδας και ήθελε το μανικιούρ της να ταιριάζει με τις αποχρώσεις των αξεσουάρ που θα χρησιμοποιούσε στη φωτογράφιση.

Πάντως, με το συγκεκριμένο χρώμα στα νύχια της, η Jennifer Lopez μάς έβαλε ξεκάθαρα σε mood άνοιξης. Μας έκανε να σκεφτούμε τα χρωματιστά outfit μας που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με ένα τέτοιο μανικιούρ, αλλά και ανθισμένους κήπους με ροζ τριαντάφυλλα.

https://www.instagram.com/p/CLHpSImHbTi

Και ξέρεις κάτι ακόμη; Έχουμε βρει ακριβώς με ποιο βερνίκι τής έβαψε τα νύχια ο Tom Bachik. Θα στο αποκαλύψουμε στην παρακάτω gallery μαζί με άλλα τέσσερα ροζ βερνίκια που μπορείς τώρα να προσθέσεις στη συλλογή σου. Γιατί μπορεί αυτήν τη στιγμή να βλέπεις το χιόνι από το παράθυρό σου, όμως σε έναν μήνα από τώρα θα έχουμε άνοιξη! Και – σίγουρα- τα συγκεκριμένα βερνίκια θα σου χρειαστούν.

Διάβασε ακόμα: Λέρωσες το δέρμα σου με βαφή μαλλιών; Έτσι θα αφαιρέσεις τους λεκέδες