10 stars που άλλαξαν hair look και μας έκαναν… να μην πιστεύουμε στα μάτια μας

Μαρία Ροδίτη
10 stars που άλλαξαν hair look και μας έκαναν… να μην πιστεύουμε στα μάτια μας

Οι celebrity μεταμορφώσεις που τράβηξαν όλα τα βλέμματα!

Εδώ και έναν χρόνο, και ιδιαίτερα από τη στιγμή που μπήκε όλη η υφήλιος σε lockdown, παρατηρούμε ότι οι celebrities έχουν κάτι κοινό: αλλάζουν η μία μετά την άλλη την εμφάνισή τους και δη τα μαλλιά τους. Πραγματικά, δεν μπορούμε να θυμηθούμε κάποια star που να μην άλλαξε hair look το 2020.

Η Catherine Zeta Jones και η Jennifer Lopez απέκτησαν καρέ κούρεμα, η Kendall και η Kylie Jenner έβαψαν τα μαλλιά τους περισσότερες από δύο φορές, ενώ η Dua Lipa δοκίμασε κάθε πιθανό χρώμα μαλλιών.

Το ίδιο, όμως, συμβαίνει και το 2021! Οι superstars έχουν γίνει experts στις μεταμορφώσεις, με εμάς να ανακαλύπτουμε καθημερινά και μία νέα αλλαγή στα μαλλιά τους. Οι πιο πρόσφατες ήταν της Margot Robbie και της Katy Perry που από ξανθές έγιναν μελαχρινές. Γιατί στα λέμε όλα αυτά τώρα; Διότι με όλα αυτά τα beauty transformations μάς μπήκε η ιδέα να θυμηθούμε τις πιο τρανταχτές αλλαγές που τόλμησαν να κάνουν στην εμφάνισή τους οι celebrities διεθνούς βεληνεκούς.

Δεν μιλάμε απλά για μια ανανέωση στο χρώμα ή το κούρεμά τους. Μιλάμε για signature hairstyles, που συζητήθηκαν όσο τίποτε άλλο στα media! Συνήθως, τέτοιες μεταμορφώσεις συμβαίνουν σε μεγάλα events, όπως το Met Gala και το Coachella, ή… πάνω στο catwalk διάσημων Οίκων Μόδας.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, -μετά από έρευνα που κάναμε- βρήκαμε τις δέκα πιο ανατρεπτικές αλλαγές σε hair look που έχουν κάνει οι stars μέχρι σήμερα. Από την Taylor Swift και την Gigi Hadid, μέχρι την Kendall Jenner και την Emma Watson… εσύ ποια πιστεύεις ότι είναι η πιο εντυπωσιακή; Για δες…

Διάβασε ακόμα: Το νέο χρώμα μαλλιών της Lucy Hale είναι ό,τι πιο chic είδαμε τελευταία