10 αγαπημένες καστανές celebrities για να εμπνευστείς όταν θα ανοίξουν τα κομμωτήρια

Μαρία Ροδίτη
10 αγαπημένες καστανές celebrities για να εμπνευστείς όταν θα ανοίξουν τα κομμωτήρια

Οι Ελληνίδες και ξένες stars με τα πιο ωραία καστανά μαλλιά!

Μπορεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά να είναι πιο εντυπωσιακό από όλα τα άλλα. Να τραβάει τα βλέμματα και να συζητιέται περισσότερο από κάθε τι. Δε σημαίνει, όμως, πως είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ή πως δεν υπάρχουν άλλα, εξίσου όμορφα χρώματα μαλλιών.

Το καστανό, ας πούμε! Είναι super chic, γοητευτικό και μπορεί να κολακεύσει- ανάλογα με την απόχρωσή του- όλες τις επιδερμίδες. Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σου μιλήσουμε για τις αγαπημένες καστανές celebrities, που μπορούν πραγματικά να σε εμπνεύσουν να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή. Όχι τώρα, βέβαια! Όταν θα ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια.

Γιατί- πίστεψέ μας- σε καταλαβαίνουμε! Γνωρίζουμε πως σε έχει κουράσει η καραντίνα και τα απανωτά lockdown με αποτέλεσμα όταν θα ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια να θες να ανανεωθείς, λίγο ή πολύ. Και οι Ελληνίδες ή ξένες celebrities είναι οι κατάλληλες για να σε εμπνεύσουν.

Βλέπεις, από την Angelina Jolie και την Emily Ratajkowski μέχρι την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βάσω Λασκαράκη, υπάρχουν πολλές celebrities, οι οποίες δεν προδίδουν ποτέ το καστανό τους χρώμα. Είναι τα απόλυτα brunette girls, γιατί μένουν πάντα πιστές σε αυτό και, αν θελήσουν μια αλλαγή, απλά «παίζουν» με τις αποχρώσεις του.

Κάνε, λοιπόν, scroll στην παρακάτω gallery και δες τα πιο όμορφα celebrity καστανά μαλλιά των τελευταίων ετών. Θα ανακαλύψεις καστανά μαλλιά σε διαφορετικές αποχρώσεις. Από γλυκά καστανά με ξανθές ανταύγειες, chestnut αποχρώσεις και πολύ σκούρα καστανά μαλλιά, που πραγματικά θα σε εντυπωσιάσουν! Αν είσαι έτοιμη για μια ωραία αλλαγή μόλις ανοίξουν τα κομμωτήρια, εδώ θα πάρεις όλο το #hairspiration που χρειάζεσαι.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Ξεκούρασε τα πόδια σου με ένα απολαυστικό foot scrub