Η Chiara Ferragni έκανε ένα beauty treatment που σίγουρα δεν πρέπει να δοκιμάσεις

Μαρία Ροδίτη
Η Chiara Ferragni έκανε ένα beauty treatment που σίγουρα δεν πρέπει να δοκιμάσεις

Η fashion influencer τόλμησε την αποτρίχωση στα ρουθούνια και μας εξέπληξε!

Η Chiara Ferragni είναι ξεκάθαρα ένα κορίτσι της μόδας. Είναι ίσως η πιο επιτυχημένη influencer και επιχειρηματίας παγκοσμίως στο κομμάτι “fashion” και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει σε κάθε της εμφάνιση και πόζα στο Instagram. Κάνει τις τάσεις δικές της, τις ενσωματώνει στο προσωπικό της στυλ και το αποτέλεσμα είναι πάντα υπέροχο.

Η αγάπη της για τη μόδα, όμως, δεν την εμποδίζει από το να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και για την ομορφιά. Η Chiara -εκτός από το ότι φροντίζει τα νύχια, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της- έχει κάνει και συνεργασίες στον χώρο του beauty. Πρόσφατα, μάλιστα, την είδαμε να δοκιμάζει ένα αρκετά αμφιλεγόμενο beauty treatment, το οποίο… μας έδειξε μέσα από το account της στο Instagram.

Η 32χρονη Ιταλίδα έκανε αποτρίχωση στα ρουθούνια και, όπως θα δεις, η εμπειρία της μάλλον δεν ήταν και η πιο ευχάριστη. «Πρώτη φορά αποτρίχωση στη μύτη», γράφει στο caption και πατώντας το play στο βίντεο θα καταλάβεις πως η Chiara αισθάνεται μια αηδία και αποστροφή στο τέλος της διαδικασίας.

https://www.instagram.com/p/CLkEneXKxi3

Το θέμα μας τώρα, βέβαια, δεν είναι αν άρεσε ή δεν άρεσε στην Chiara Ferragni η συγκεκριμένη διαδικασία. Προφανώς, το έκανε για να απαλλαγεί από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το ζήτημα είναι πως η αποτρίχωση στα ρουθούνια δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Είναι ένα αρκετά επικίνδυνο treatment και θα σου το εξηγήσουμε…

Οι τρίχες μέσα στη μύτη δεν βρίσκονται τυχαία, απλά και μόνο για να μας ενοχλούν αισθητικά. Υπάρχει σοβαρός λόγος που είναι εκεί. Φιλτράρουν τη σκόνη και τα βακτήρια αποτρέποντάς τα έτσι να φτάσουν στους πνεύμονες. Αν, λοιπόν, γίνει αποτρίχωση στα ρουθούνια και αφαιρεθούν όλες αυτές οι τρίχες, ανοίγεται ο δρόμος να φτάσουν όλα αυτά τα μολυσματικά στοιχεία κατευθείαν στους πνεύμονες.

Καταλαβαίνεις, συνεπώς, πως δεν πρόκειται για ένα κοινό beauty treatment που είναι στην προσωπική επιλογή μας αν θα το κάνουμε ή όχι. Η αποτρίχωση στα ρουθούνια είναι αρκετά επικίνδυνη και μάλιστα αντενδείκνυται.

Θα μας πεις… Έχω σοβαρό πρόβλημα με τις τρίχες στη μύτη και δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα. Μπορούμε να σε καταλάβουμε. Υπάρχουν, όμως, κι άλλες ακίνδυνες λύσεις για το θέμα σου. Μπορείς, -αντί να κάνεις αποτρίχωση στα ρουθούνια- να τριμάρεις τις τρίχες με ειδικά εργαλεία που θα βρεις στα καταστήματα καλλυντικών ή να ζητήσεις από την αισθητικό σου να το κάνει για σένα. Άσε, λοιπόν, το κερί για τα άλλα σημεία του σώματός σου και επίλεξε μία από τις παραπάνω λύσεις για τις τρίχες στα ρουθούνια σου!

Διάβασε ακόμα: Η Courteney Cox δείχνει βήμα-βήμα το καθημερινό μακιγιάζ της σε ένα πολύ χρήσιμο tutorial