Δεν φαίνονται οι βλεφαρίδες σου; Με αυτά τα προϊόντα θα τους χαρίσεις όγκο και μήκος

Μαρία Ροδίτη
Δεν φαίνονται οι βλεφαρίδες σου; Με αυτά τα προϊόντα θα τους χαρίσεις όγκο και μήκος

Ο απαραίτητος οδηγός αγοράς για τέλειες βλεφαρίδες και σαγηνευτικό βλέμμα!

Η καθημερινότητα της καραντίνας, η τηλεργασία και τα συνεχόμενα Zoom calls με τους συναδέλφους μας, μας έβαλαν σε μια άλλη λογική μακιγιάζ. Όλες πλέον μάς ενδιαφέρει να δώσουμε λίγο χρώμα υγείας στα μάγουλα (aka ρουζ) και να τονίσουμε τις βλεφαρίδες για να έχει ένταση το βλέμμα μας.

Τι γίνεται, όμως, αν οι βλεφαρίδες είναι πολύ κοντές, μικρές και σχεδόν αόρατες; Αν βιώνεις αυτό το πρόβλημα, μπορούμε να σε καταλάβουμε. Δεν είσαι ποτέ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα που βλέπεις στον καθρέφτη σου όσες μάσκαρα κι αν έχεις δοκιμάσει. Ούτε και με το καστορέλαιο που μπορεί να απλώνεις στις βλεφαρίδες σου πού και πού βλέπεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και κάπου εκεί έρχεται η απελπισία. Έχεις σηκώσει τα χέρια ψηλά. Λάθος, αν θες τη γνώμη μας. Ξέρεις γιατί; Διότι υπάρχει τρόπος να κάνεις τις βλεφαρίδες σου τρισδιάστατες (ω, ναι!), χαρίζοντάς τους όγκο και μήκος και ο τρόπος αυτός ακούει στο όνομα… primer βλεφαρίδων ή primer mascara.

makries vlefarides

Το προϊόν, λοιπόν, που χρειάζεται να βάλεις στο μακιγιάζ σου άμεσα είναι ένα primer, το οποίο μπορεί να κάνει θαύματα. Πρόκειται, στην ουσία, για μια καλή βάση με βιταμίνες, που βοηθά στη θρέψη των βλεφαρίδων, τις διαχωρίζει, τους δίνει όγκο και μήκος. Τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές και τις προετοιμάζει για να εφαρμόσεις τη μάσκαρα και να δεις τα μέγιστα αποτελέσματά της.

Δύο στρώσεις primer πριν τη μάσκαρα είναι αρκετές για να δεις τη διαφορά στον καθρέφτη σου. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να το χρησιμοποιείς μόνο το πρωί με το μακιγιάζ σου και πριν απλώσεις mascara. Το primer μπορείς να το χρησιμοποιείς στις βλεφαρίδες σου και ως θεραπεία κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Αφού ξεβαφτείς, περνάς μια στρώση primer και κοιμάσαι. Το πρωί πλένεις κανονικά το πρόσωπό σου και ακολουθείς τη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Αν καθιερώσεις αυτό το βήμα στην καθημερινότητά σου, πολύ σύντομα θα δεις αισθητή διαφορά στις βλεφαρίδες σου. Μισό λεπτό… Δεν θα σε αφήσουμε έτσι! Θέλουμε να σε βοηθήσουμε να δράσεις στοχευμένα και γι’ αυτό κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς. Ψάξαμε και βρήκαμε τα πέντε πιο αποτελεσματικά primer βλεφαρίδων, αλλά όχι μόνο! Ανακαλύψαμε και τις πέντε πιο φανταστικές μάσκαρα για όγκο και μήκος. Αρκεί ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις αυτόν τον υπέροχο και πολύ χρήσιμο οδηγό αγοράς που ετοιμάσαμε για σένα. Καλά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: New look! Η Cara Delevingne μόλις άλλαξε το χρώμα μαλλιών και το κούρεμά της