10 beauty looks της Υβόννης Μπόσνιακ που ξεχωρίσαμε και θα λατρέψεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
10 beauty looks της Υβόννης Μπόσνιακ που ξεχωρίσαμε και θα λατρέψεις κι εσύ

Η σχεδιάστρια μόδας και coach του “Style Me Up” κάνει πάντα τα πιο κομψά χτενίσματα και make up looks.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και η κολλητή φίλη που όλες θα θέλαμε να έχουμε. Είναι γλυκιά, ευγενική, χαμογελαστή, προσιτή και αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσει. Γιατί πριν την ακούσεις να μιλάει, βλέποντάς τη μόνο, νιώθεις πως έχεις να κάνεις με έναν άγγελο επί γης.

Η σχεδιάστρια μόδας και coach του “Style Me Up” έχει ένα υπέροχο πρόσωπο, το οποίο μπορούμε και θαυμάζουμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN και από το Instagram account της. Η Υβόννη έχει αφεθεί στα χέρια του ταλαντούχου make up artist & hairstylist, Γιάννη Σίσκου, ο οποίος κυριολεκτικά τη μεταμορφώνει σε κάθε εμφάνισή της.

Θα μας πεις… Της ταιριάζουν όλα τα χτενίσματα και όλα τα make up looks. Ναι! Έτσι είναι. Ό,τι κι αν δοκιμάσει η Υβόννη, από smoky eyes με nude χείλη, φυσικό μακιγιάζ ή καθαρό μάτι με κόκκινο κραγιόν, είναι απλά εκθαμβωτική. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τα μαλλιά της.

Θα τη δεις με sleek κότσους και low ponytails, με κυματιστά ή ολόισια μαλλιά και πάλι θα πεις πως δεν υπάρχει ψεγάδι στην εμφάνισή της. Απλά την κολακεύουν όλα. Εμείς το έχουμε διαπιστώσει προ πολλού αυτό! Σίγουρα κι εσύ θα συμφωνήσεις μαζί μας βλέποντας ένα-ένα τα πιο κομψά beauty looks της Υβόννης Μπόσνιακ στην παρακάτω gallery. Κάνε scroll και πάρε ιδέες και για τις δικές σου (διαδικτυακές) εμφανίσεις!

Διάβασε ακόμα: Η Rihanna άλλαξε κούρεμα και υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση του 2021