Κατερίνα Καινούργιου: Το χτένισμα που έχει αγαπήσει τελευταία είναι μια ωδή στην άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
Κατερίνα Καινούργιου: Το χτένισμα που έχει αγαπήσει τελευταία είναι μια ωδή στην άνοιξη

Η παρουσιάστρια μάς δίνει όλο το #hairspiration που χρειαζόμαστε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις την τηλεόρασή σου το πρωί, να βρεθείς στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και να μην εντυπωσιαστείς από την περιποιημένη εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια είναι πάντα κομψή τόσο όσον αφορά το styling όσο και στο make up και τα μαλλιά.

Γι’ αυτό, άλλωστε, την αγαπάμε πολύ εδώ στο Queen.gr! Γιατί είναι κοκέτα, τιμά τη γυναικεία φύση της και το δείχνει καθημερινά και με το παραπάνω. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, έχουμε καταλάβει πως η Κατερίνα έχει πάθε μια beauty εμμονή.

Λατρεύει και έχει δοκιμάσει αρκετές φορές ένα συγκεκριμένο χτένισμα που «φωνάζει» άνοιξη. Για την ακρίβεια, τη βλέπουμε συχνά να κάνει αλογοουρά με χαλαρούς κυματισμούς… with a twist. Ποιο είναι, όμως, αυτό το twist; Η Κατερίνα δεν στερεώνει την αλογοουρά της με τσιμπιδάκια ή κάποιο λαστιχάκι, αλλά με πολύχρωμα σατέν μαντήλια.

Στην παρακάτω gallery θα δεις λεπτομερώς το εμπνευσμένο χτένισμά της και σίγουρα θα ενθουσιαστείς. Ξέρεις κάτι; Μπορείς κι εσύ να κάνεις το ίδιο hairstyle για να είσαι περιποιημένη και φωτεινή στα Zoom calls με τους συναδέλφους σου.

Γιατί μπορεί ακόμα να μην έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα και να μυρίσουμε την άνοιξη, μπορούμε όμως να… φέρουμε την άνοιξη στην εμφάνισή μας. Και ένα πολύχρωμο, φλοράλ, με ρίγες ή ακανόνιστα μοτίβα, χρωματιστό μαντήλι δεμένο γύρω από την αλογοουρά μας φέρει σίγουρα μαζί του όλο το spring mood που έχουμε ανάγκη.

Διάβασε ακόμα: 8+1 make up looks με χρωματιστές σκιές για να μπεις σε mood άνοιξης