Mega-Skincare: 30 προϊόντα που θα ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου

Mega-Skincare: 30 προϊόντα που θα ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου

Έχουμε έλαια, συστήματα περιποίησης, ορούς, κρέμες και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς που θα λύσουν κάθε πρόβλημα του δέρματός σου.

Η περιποίηση της επιδερμίδας δεν είναι πυρηνική φυσική αλλά είναι μία επιστήμη! Πρέπει να είμαστε πάντοτε alert sτις ανάγκες της και να της δίνουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεται και όχι αυτό που νομίζουμε ότι μπορεί να έχει ανάγκη. μπορεί να σε απασχολεί η λιπαρότητα αλλά να έχεις παραμελήσει τη λάμψη της, μπορεί να αναλώνεσαι με τις ρυτίδες ενώ οι πανάδες κάνουν την επίθεσή τους. Εμείς είμαστε εδώ…

Όχι εμείς δηλαδή αλλά οι αγαπημένες μας εταιρίες καλλυντικών που δουλεύουν αδιάκοπα, δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα. Αυτά τα προϊόντα έχουμε την τιμή να δοκιμάζουμε πριν από πόλους και με χαρά να δημιουργούμε τις λίστες και τα guides μας όπως το mega guide που άργησε μία μέρα… το σημερινό.

Όχι, δεν έχασες τις ημέρες, σήμερα είναι πράγματι Τετάρτη και εσύ διαβάζεις το mega guide που δεν προλάβαμε χθες να ετοιμάσουμε. Δεν έχει σημασία όμως η μέρα αλλά το περιεχόμενο! Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε (αφού τεστάραμε) όλα εκείνα τα προϊόντα που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες σου όσο πολύπλοκες ή απλές και αν είναι.

Είτε χρειάζεσαι ενυδάτωση ή αντιρυτιδική προστασία, λάμψη και θρέψη ή αντιγήρανση και προστασία από τις ατέλειες, παρακάτω θα βρεις το προϊόν που θα σου παρέχει όλα αυτά που σου είναι απαραίτητα γι᾽αυτό μην αργείς, κάνε ένα ακόμα scroll και κράτα σημειώσεις!

Διάβασε ακόμα: Mega–guide: 30 υγρά μεικάπ για κάθε ανάγκη επιδερμίδας