Αυτά είναι τα καλύτερα skincare προϊόντα ματιών όλων των εποχών

Μαρία Ροδίτη
Αυτά είναι τα καλύτερα skincare προϊόντα ματιών όλων των εποχών

Κρέμες, serum και eye patches… για τα μάτια σου μόνο!

Προϊόντα ματιών. Ίσως τα σημαντικότερα beauty items, που πρέπει όλες ανεξαιρέτως να έχουμε στο νεσεσέρ μας και να χρησιμοποιούμε σχολαστικά και καθημερινά. Βλέπεις, το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι ίσως από τα πιο ευαίσθητα και «εύθραυστα» σημεία επάνω στο πρόσωπό μας.

Εκεί αποτυπώνεται η κούραση και η εξάντληση, εκεί βλέπεις τα πρώτα σημάδια γήρανσης, τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες (aka πόδι της χήνας), εκεί υπάρχουν οι πολύ ενοχλητικοί μαύροι κύκλοι. Τι άλλο χρειάζεται να σου πούμε για να καταλάβεις πως η περιοχή των ματιών θέλει εντατική περιποίηση, ώστε κι εσύ να μπορείς να βλέπεις στον καθρέφτη σου ένα λαμπερό βλέμμα;

Και εντατική περιποίηση σημαίνει να χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ την κρέμα ματιών, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, αλλά όχι μόνο… Μπορείς να βάλεις στο skincare «παιχνίδι» και eye serums, αλλά και μάσκες ματιών ή αλλιώς eye patches. Όπως, δηλαδή, κάνεις σε εβδομαδιαία βάση τις μάσκες ομορφιάς σου, έτσι θα κάνεις και τα eye patches σου.

EYE PATCHES

Συνδυαστικά με την κρέμα ματιών και το eye serum σου, η μάσκα ματιών θα σε βοηθήσει πραγματικά να καταπραΰνεις το ευαίσθητο δέρμα σε αυτό το σημείο, να το ενυδατώσεις και να το κάνεις ακόμα πιο λαμπερό. Ας μη σου πούμε άλλα, όμως! Ας σε αφήσουμε να δεις με την ησυχία σου τον φανταστικό οδηγό αγοράς που φτιάξαμε για εσένα στην παρακάτω gallery.

Μετά από την έρευνά μας εντοπίσαμε τα δέκα καλύτερα skincare προϊόντα ματιών όλων των εποχών. Είναι κρέμες ματιών για ενυδάτωση και αντιγήρανση, eye serums και μάσκες για τα μάτια, που – σου το εγγυόμαστε- κάνουν θαύματα! Ανακάλυψέ τα!

Διάβασε ακόμα: Κι όμως! Η συχνή εφίδρωση μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα σου