Κι όμως! Η Lucy Hale ολοκληρώνει beauty routine & μακιγιάζ μέσα σε 8 λεπτά (video)

Μαρία Ροδίτη
Κι όμως! Η Lucy Hale ολοκληρώνει beauty routine & μακιγιάζ μέσα σε 8 λεπτά (video)

Μην απορείς πώς το κάνει… Απλά δες!

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες πιστεύουμε πως χρειάζεται να έχουμε άπειρες ώρες για να αφιερωθούμε ουσιαστικά στην περιποίηση της επιδερμίδας μας και στο μακιγιάζ μας. Νομίζουμε πως το layering προϊόντων που κάνουμε στο δέρμα μας (aka καθαρισμός, lotion, serum, κρέμα κλπ.) απαιτεί και ώρες ατέλειωτες μπροστά στον καθρέφτη.

Το ίδιο ισχύει και με το μακιγιάζ. Εντάξει, προφανώς και θέλουμε λίγη περισσότερη ώρα να κάνουμε την τέλεια γραμμή eyeliner, αλλά για ένα καθημερινό make up δεν απαιτείται πολύς χρόνος. Αυτό, τουλάχιστον, ισχύει για τη Lucy Hale.

Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε ως Aria Montgomery στο Pretty Little Liars (2010-2017), έκανε πρόσφατα ένα skincare & make up tutorial για να δείξει τη ρουτίνα ομορφιάς της και το αγαπημένο της μακιγιάζ. Και για όλα αυτά χρειάστηκε μόλις οκτώ λεπτά της ώρας. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό.

Όπως θα δεις στο παρακάτω video, το μυστικό λάμψης της 31χρονης Lucy είναι το gua sha μασάζ, αλλά και το serum βιταμίνης C, το οποίο δεν αποχωρίζεται. Όσο για το μακιγιάζ της; Είναι εμπνευσμένο από τη χρυσή εποχή του Hollywood και τη γιαγιά της. «Όταν ήμουν πιο μικρή, την παρακολουθούσα να βάζει κραγιόν όλη την ώρα, χωρίς να κοιτάζεται στον καθρέφτη», λέει η ηθοποιός για την αγαπημένη της γιαγιά.

Πάτα το play για να δεις αναλυτικά τα βήματα της ρουτίνας ομορφιάς και του μακιγιάζ που ακολουθεί η Lucy Hale και έπειτα κάνε scroll στην παρακάτω gallery. Σου τα εξηγούμε κι εμείς πολύ αναλυτικά!



Διάβασε ακόμα: 5+1 μπλε βερνίκια νυχιών για να αντιγράψεις το λαμπερό μανικιούρ της Φαίης Σκορδά