Date alert! Πώς φτιάχνει τα μαλλιά της η Priyanka Chopra για να βγει ραντεβού με τον σύζυγό της;

Μαρία Ροδίτη
Date alert! Πώς φτιάχνει τα μαλλιά της η Priyanka Chopra για να βγει ραντεβού με τον σύζυγό της;

Το πανεύκολο και γρήγορο χτένισμα της star για το απόλυτο… date night!

Μπορεί η Priyanka Chopra να είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, να δουλεύει καθημερινά, να γυμνάζεται και να ασχολείται με το λανσάρισμα του νέου haircare brand της, όμως δεν ξεχνά ότι είναι και σύζυγος. Τι σημαίνει αυτό; Πως η 38χρονη ηθοποιός, παρόλο που είναι παντρεμένη τρία χρόνια με τον Nick Jonas, κανονίζει ακόμη μαζί του… date nights.

Και μπορεί αυτό να έχει τη ρομαντική πλευρά του, όμως εμάς τις beauty addicts μάς ενδιαφέρει άλλο πράγμα: πώς φτιάχνει τα μαλλιά της για αυτό το ραντεβού με τον άντρα της. Ευτυχώς, η Priyanka αποκάλυψε βήμα-βήμα σε ένα υπέροχο tutorial τι κάνει για να είναι κομψή και καλοχτενισμένη όταν θα συναντήσει τον αγαπημένο της, Nick.

«Η τρίχα μου είναι παχιά και τα μαλλιά μου συνήθως τα έχω πιασμένα σε έναν messy κότσο», λέει στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις παρακάτω. Αφού, λοιπόν, λύνει τον κότσο της, το μόνο της μέλημα είναι να δημιουργήσει μαλλιά με όγκο και κίνηση. Τι κάνει, λοιπόν;

Χρησιμοποιεί dry shampoo στις ρίζες των μαλλιών της και βάζει στις ξηρές άκρες της ενυδατική κρέμα. Έπειτα, γυρνάει το κεφάλι της ανάποδα, περνά ανάμεσα στα μαλλιά τα δάχτυλά της για να ενισχύσει τον όγκο της και… είναι πανέτοιμη! Πανεύκολο και ultra chic το χτένισμά της, δεν συμφωνείς; Πάτα το play στο βίντεο για να το δεις αναλυτικά.



Εκτός των άλλων, η Priyanka Chopra αποκάλυψε και κάτι ακόμη, που… μας έκανε να την αισθανθούμε πολύ φίλη μας. Είπε πως ξέρει να χρησιμοποιεί μόνο το σεσουάρ μαλλιών και δεν έχει ιδέα πώς να χρησιμοποιήσει τα υπόλοιπα hairstyling εργαλεία. Στο τέλος, βέβαια, πριν συναντήσει τον αγαπημένο της σύζυγο έβαλε και το απαραίτητο κόκκινο κραγιόν.

Διάβασε ακόμα: Sunscreen Contouring: Το beauty trend που κατέκλυσε το TikTok και που δεν πρέπει να δοκιμάσεις