#NailGoals: Η Gigi Hadid δοκίμασε το πιο ονειρεμένο nail trend του 2021

Μαρία Ροδίτη
#NailGoals: Η Gigi Hadid δοκίμασε το πιο ονειρεμένο nail trend του 2021

Εν όψει των 26ων γενεθλίων της η Gigi έκανε το πιο fashionable μανικιούρ της φετινής σεζόν!

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram account της Gigi Hadid θα δεις πως (ίσως) ποτέ δεν έχει μπει στη διαδικασία να μας δείξει το μανικιούρ της. Μας μεταφέρει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, από τα backstage των fashion shows που συμμετέχει και από μεταμορφώσεις της, αλλά με τα νύχια της δεν μας έχει απασχολήσει.

Να, όμως, που έγινε και αυτό! Η Gigi Hadid είχε γενέθλια στις 23 Απριλίου και αποφάσισε να τα γιορτάσει με ένα πολύ χαρούμενο, φωτεινό και άκρως fashionable nail art. Το supermodel έγινε 26 ετών και θέλησε να κάνει το πιο hot nail trend της σεζόν.

Όπως σου έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για φέτος είναι το γαλλικό μανικιούρ. Ναι, το french mani επέστρεψε, αλλά… πιο ανανεωμένο από ποτέ! Δεν είναι in fashion το γαλλικό nail art με τη λευκή γραμμή, αλλά με γραμμή σε έντονα χρώματα.

nyxia hadid

Αυτό ακριβώς το trend έκανε στα δικά της νύχια η Gigi Hadid μόνο που… το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ειδικότερα, η νέα μανούλα επισκέφθηκε τη nail artist της, Mei Kawajiri, και έκανε το πιο ονειρεμένο και colorful γαλλικό μανικιούρ. Τόσο η βάση των νυχιών της όσο και οι γραμμές του nail art ήταν σε πολλά και διαφορετικά χρώματα παίζοντας ανάμεσα σε pastel αποχρώσεις, σε βιολετί και σομόν, σε πορτοκαλί και aqua, σε κίτρινο και σε κόκκινο.

Όπως θα δεις, λοιπόν, και στην παρακάτω gallery, η Gigi Hadid έκανε το απόλυτο pop, γαλλικό μανικιούρ με πολλά από τα χρώματα του ουράνιου τόξου και… για ακόμη μια φορά μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό. Αν δεν είναι αυτό το nail art που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες, τότε ποιο είναι;

Διάβασε ακόμα: 10+1 celebrities που αποδεικνύουν ότι το shag κούρεμα είναι πιο hot από ποτέ