Υπέροχα νέα! Το να αποκτήσεις όμορφα μαλλιά στο σπίτι μόλις έγινε ευκολότερο και πολύ απολαυστικό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Υπέροχα νέα! Το να αποκτήσεις όμορφα μαλλιά στο σπίτι μόλις έγινε ευκολότερο και πολύ απολαυστικό

Άλλωστε, τα όμορφα μαλλιά είναι πολύ προσωπική υπόθεση!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει όμορφα, υγιή μαλλιά με λαμπερό χρώμα; Μην απαντήσεις! Όλες το ίδιο θέλουμε άρα η ερώτηση είναι ρητορική. Η ομορφιά των μαλλιών για την κάθε μία από εμάς είναι μεν προσωπική υπόθεση αλλά παραδόξως μας ενώνει γιατί έχουμε όλες τον ίδιο σκοπό. Είτε είσαι στα 20 και έτοιμη για αλλαγές, στα 30 και κατασταλαγμένη σε αυτό που σου αρέσει, στα 40 και θέλεις να απαλλαγείς από τα λευκά ή και μεγαλύτερη, η ανάγκη για ομορφιά, υγεία και λάμψη στα μαλλιά παραμένει η ίδια. Υπάρχει όμως προϊόν ή σειρά προϊόντων που μπορεί να δώσει στην κάθε μία αυτό που χρειάζεται ενώ είμαστε όλες ξεχωριστές και με διαφορετικές ανάγκες; Όταν μιλάμε για το χρώμα των μαλλιών ναι, υπάρχει και λέγεται Syoss Oleo Intense.

159111222 4017190134997933 475874833899014599 n

Η βαφή Syoss Oleo Intense δεν περιέχει αμμωνία και έτσι περιποιείται τα μαλλιά κάθε φορά που την εφαρμόζεις! Επίσης, είναι εμπλουτισμένη με έλαιο Argan που προσφέρει εντατική και σε βάθος περιποίηση της τρίχας. Συνδυαστικά, η φόρμουλα της νέας Syoss Oleo Intense, εξασφαλίζει μοναδική απαλότητα, ένταση χρώματος, έως 100% κάλυψη των λευκών και έχει ένα εξαιρετικά ευρύ κωδικολόγιο στο οποίο κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το χρώμα της! Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Μάλιστα, το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της βαφής Syoss Oleo Intense δεν είναι άλλη από την αγαπημένη μας Κάτια Ζυγούλη!

2

Το concept της καμπάνιας είναι «Η ομορφιά των μαλλιών μου είναι δική μου υπόθεση» και με αφορμή αυτή την καμπάνια, η Κάτια έκανε μία τέλεια αλλαγή στα μαλλιά της. Ποιο είναι το δικό της χρώμα; Το Syoss Oleo Intense στην απόχρωση 6-80 Ξανθό Σοκολατί το οποίο όπως θα δεις και στις αναρτήσεις της στο Instagram εφάρμοσε μόνη της πανεύκολα στο σπίτι!


https://www.instagram.com/p/CMuZ-FvgLk6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν, επιλέγει τα προϊόντα ομορφιάς Syoss για το χρώμα, την περιποίηση, αλλά και το styling των μαλλιών της! Χρησιμοποιώντας τη βαφή Syoss Oleo Intense, ανανέωσε την εικόνα των μαλλιών της με μια εκθαμβωτική αλλαγή στο look της, ενώ θέλοντας να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα, μοιράζεται μικρές, απλές συμβουλές, μέσα από μια σειρά how-to videos, posts και stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

syoss 1821795602800671200195127633615901451093972n

Όσο για τα αγαπημένα της προϊόντα styling αυτό τον καιρό; Έχει αγαπήσει τη σειρά Volume του Syoss που είναι ιδανική για τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά. Χαρίζει όγκο ως και για 48 ώρες, δεν περιέχει σιλικόνες, δεν βαραίνει τα μαλλιά και… μυρίζει απλά υπέροχα. Αποτελείται από σαμπουάν, αφρό και λακ μαλλιών έτσι ώστε να έχεις τον έλεγχο του όγκου στα μαλλιά σου από το λούσιμο ως και το styling και πραγματικά θα σε εθίσει όπως έθισε την Κάτια… αλλά και εμάς!


https://www.instagram.com/p/CMPEaE3gXH3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μείνε λοιπόν συντονισμένη με το @syoss στο Instagram και το Facebook και δες και εσύ πώς θα απογειώσεις στο look σου, ενώ παράλληλα φροντίζεις την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών σου, όπως η Κάτια! Και φυσικά μην παραλείψεις να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του Syoss για να ανακαλύψεις το χρωματολόγιο της Syoss Oleo Intense αλλά και το κωδικολόγιο του.