Fishtail braid: Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την πιο elegant πλεξούδα που έχουμε δει

Μαρία Ροδίτη
Fishtail braid: Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την πιο elegant πλεξούδα που έχουμε δει

Δεν υπάρχει πιο καλοκαιρινό και όμορφο χτένισμα από αυτό!

Όσα χρόνια τη γνωρίζουμε, η Βάσω Λασκαράκη δεν έχει πειραματιστεί ιδιαίτερα με τα χτενίσματά της. Στην καθημερινότητά της και στις επίσημες εμφανίσεις της συνηθίζει να κάνει είτε ολόισια μαλλιά, είτε χαλαρές μπούκλες, είτε ponytails, που ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ. Πριν μερικές μέρες, ωστόσο, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Η Βάσω αφέθηκε στα χέρια του προσωπικού της hairstylist, Θάνου Βογιατζή, και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με fishtail braid ή αλλιώς πλεξούδα ψαροκόκαλο. Μα δεν της πάει πάρα πολύ; Παρατήρησέ τη καλά στην παρακάτω gallery!

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα πολύ κομψό και εύκολο χτένισμα (ναι, δεν έχει δυσκολία, όσο κι αν δεν το πιστεύεις), το οποίο μπορεί να «σταθεί» σε κάθε περίπτωση κυριολεκτικά. Μπορείς να το κάνεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση, για να πας για shopping therapy ή για καφέ με την κολλητή σου. Ακόμα και στην παραλία!

Ειδικά, μάλιστα, για αυτές τις μέρες που η ζέστη έχει ξεπεράσει κάθε όριο, η πλεξούδα ψαροκόκαλο είναι must! Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε να τη φτιάξεις και μόνη σου. Βρήκαμε ένα super κατατοπιστικό βίντεο, το οποίο σου δείχνει βήμα-βήμα πώς θα κάνεις την υπέροχη fishtail braid της Βάσως Λασκαράκη. Κάνε και την τσαχπινιά της! Βάλε στο πλάι την πλεξούδα και είναι σίγουρο πως θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια!



Διάβασε ακόμα: Sunscreen rules! 7 σημεία στα οποία ξεχνάς να απλώσεις το αντηλιακό σου