Mega-guide: 15 οροί για την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ

Mega-guide: 15 οροί για την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ

Η λάμψη της επιδερμίδας είναι αυτό που όλες έχουμε ανάγκη αλλά ίσως δεν το ξέρουμε.

Αν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά χωρίς να μπορείς να εντοπίσεις ακριβώς τι… Ξέρουμε εμείς τι φταίει.

Η επιδερμίδα μας, όσο περισσότερο μεγαλώνουμε, χάνει πολύτιμα συστατικά και δεν ανανεώνεται με τον ρυθμό που ανανεωνόταν όσο είμασταν στα 20.

Από τα 30 και μετά, ξεκινά μία καθοδική πορεία και αυτό συμβαίνει σε όλες και όλους ανεξαιρέτως. Προσπαθούμε λοιπόν να αντιμετωπίσουμε το γήρας, καταπολεμώντας τη χαλάρωση και τις ρυτίδες, αμελώντας παράλληλα το νούμερο ένα πράγμα που κάνει το πρόσωπό μας να δείχνει νεανικό: Τη λάμψη.

Κάτι ακόμα που δεν πρέπει να αμελούμε είναι ο καθαρισμός και εδώ θα βρεις τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου.

Σκέψου λίγο… Τι είναι αυτό που κάνει την επιδερμίδα να δείχνει νεανική; Η απαλότητα, η έλλειψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών, το ροδαλό δέρμα και η γενικότερη υγιής όψη. Η γενικότερη υγιής όψη αναφέρεται στη λάμψη και γι’ αυτό δεν μπορείς να εντοπίσεις ακριβώς τι σου φταίει στον καθρέφτη.

prosopo ston kathrefti

Αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σου είναι απολέπιση, ενίσχυση, αντιοξειδωτική προστασία και βιταμίνες. Πριν σπεύσεις να κάνεις το scrub σου όμως περίμενε. Όταν λέμε απολέπιση εννοούμε χημική και όταν αναφερόμαστε σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, μιλάμε για συγκεκριμένα συστατικά.

Αν τα αντιοξειδωτικά σε μπερδεύουν, εδώ θα μάθεις τι είναι και τι κάνουν ακριβώς για την επιδερμίδα σου.

Που θα τα βρεις όλα αυτά; Στην παρακάτω gallery. Συγκεντρώσαμε για εσένα 15 ορούς για λάμψη που μπορούν να σου χαρίσουν την ομορφότερη και πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ.

oros prosopou

Κάνε ένα scroll για να τους ανακαλύψεις όλους και δώσε τους 2 περίπου εβδομάδες για να κάνουν τα μαγικά τους. Θα παρατηρήσεις τεράστια διαφορά και θα εθιστείς.

Αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι και ένα… wakeup call τα μάτια σου ρίξε μία ματιά σε αυτές τις κρέμες ματιών με καφεΐνη: 10 κρέμες ματιών με καφεΐνη για να «ξυπνήσεις» την επιδερμίδα σου σε χρόνο dt