Creamy vs Powder bronzer και πώς να το εφαρμόσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Creamy vs Powder bronzer και πώς να το εφαρμόσεις

Μάθε πώς να φοράς σωστά το απόλυτο προϊόν του καλοκαιρινού μακιγιάζ.

Το bronzer είναι η γνωστή σε εμάς τερακότα. Είναι αναμφίβολα ένα καλοκαιρινό προϊόν που μπορεί ωστόσο να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, αν θες να αποκτήσεις αυτομάτως μια πιο ζεστή απόχρωση στο πρόσωπό σου.

To bronze or not to bronze;

Στόχος μας να έχουμε αυτή την υπέροχη, φυσική ηλιοκαμμένη όψη και παράλληλα λάμψη που θα απογειώσει όλο μας το look. Διατίθεται σε πολλές, διαφορετικές αποχρώσεις και υφές οπότε σίγουρα θα βρεις την κατάλληλη για εσένα. Όχι, δεν έχει καμία σχέση με το contouring αφού δεν εφαρμόζεται τοπικά αλλά σε ολόκληρο το πρόσωπο, συνήθως με πινέλο πούδρας. Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι το bronzer κυκλοφορεί σε πούδρα ή σε κρεμώδη μορφή, για να επιλέξεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο.

Αν θες να μάθεις τα πάντα για το bronzer δεν έχεις παρά να κάνεις click σε αυτό εδώ το link.

Creamy vs Powder bronzer

Aν επιλέξεις bronzer-πούδρα (για εσένα που έχεις κανονική ή ξηρή επιδερμίδα) πρέπει να το εφαρμόσεις σε ολόκληρο το πρόσωπο με ένα φαρδύ πινέλο πούδρας. Αντίθετα τα δάχτυλά σου ή ένα ελαφρώς βρεγμένο beauty blender είναι ο καλύτερος τρόπος για να απλώσεις το κρεμώδες bronzer (ιδανικό για κανονική ή ξηρή επιδερμίδα).



Μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να αποκτήσεις όψη μαυρίσματος αλλά για να ενισχύσεις το μαύρισμα που ήδη έχεις. Μπορείς επίσης να επενδύσεις ένα ιριδίζων bronzer που θα σου προσφέρει extra λάμψη, πάντα όμως με προσοχή. Η υπερβολική ποσότητα θα κάνει το μακιγιάζ σου να φαίνεται βαρύ και ψεύτικο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πέντε bronzers που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να δοκιμάσεις φέτος.