Summer glow up! 15 lip gloss που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα ματ κραγιόν αυτό το καλοκαίρι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Summer glow up! 15 lip gloss που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα ματ κραγιόν αυτό το καλοκαίρι

Δώσε στα χείλη σου λάμψη καλοκαιρινή και sexy και ξέχνα για λίγο τα ματ κραγιόν… Δεν θα το μετανιώσεις!

Πρέπει να το παραδεχτούμε: Ένα από τα πράγματα που μας έλειψαν τον τελευταίο χρόνο, εξαιτίας της πανδημίας, ήταν και το κραγιόν.

Με τη μάσκα συνεχώς στο πρόσωπό μας, δεν μπορούσαμε να φορέσουμε άνετα τα αγαπημένα μας κραγιόν, εκτός και αν ήταν ματ, μακράς διάρκειας.


via GIPHY


Και πάλι όμως, αποφεύγαμε το κραγιόν, δίνοντας παράλληλα έμφαση στα μάτια, και κάπως έτσι το αγαπημένο μας προϊόν θάφτηκε στο βάθος του νεσεσέρ.

Θυμήσου τα κραγιόν που μας έλειψαν

Τα πράγματα αλλάζουν!

Καθώς ωστόσο εμβολιαζόμαστε και απολαμβάνουμε περισσότερες ελευθερίες, το κραγιόν έχει αρχίσει να μπαίνει και πάλι, δυναμικά στην καθημερινότητά μας. Προκύπτει λοιπόν ένα μικρό πρόβλημα…

Τα κραγιόν είναι ίσως βαριά για τις καυτές καλοκαιρινές ημέρες. Σύμφωνα με το δελτίο του καιρού, έρχεται καύσωνας μέσα στην εβδομάδα και το τελευταίο που θέλουμε είναι χείλη μουτζουρωμένα και κραγιόν λιωμένα.

Sportmax emn F17 008

Γι’ αυτό αντιπροτείνουμε το lip gloss! Είναι τέλειο αν το σκεφτείς. Στις κατάλληλες αποχρώσεις μπορεί να τονίζει το μαύρισμα μοναδικά. Κάνει τα χείλη πιο ζουμερά και sexy και δεν μας μουτζουρώνει, ακόμα και αν κολλήσουν τα μαλλιά μας επάνω του.

Αυτά τα gloss κάνουν τα χείλη σου πιο μεγάλα και ναι, μπορείς να κάνεις layering!

Έχουμε τα καλύτερα!

Βέβαια, το τελευταίο είναι το χειρότερό μας αλλά έχουμε βρει λύση και αυτό… Στο beauty department βρίσκεσαι!

Για τη σημερινή mega gallery, επιλέξαμε 15 lip gloss σε μοναδικά καυτές και καλοκαιρινές αποχρώσεις! Πάνε σε όλες και με όλα, κάνουν τα χείλη πανέμορφα και δεν κολλάνε.


via GIPHY


Ναι, πολύ καλά διάβασες: Οι συνθέσεις των παρακάτω lip gloss είναι λαμπερές, ενυδατικές, με τέλειο χρώμα και ΔΕΝ κολλάνε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παλέψεις με τις τούφες σου και θα νιώθεις σα να μη φοράς τίποτα.

Ρίξε λοιπόν μία ματιά και ξέχνα για λίγο τα ματ κραγιόν. Θα έρθει και πάλι ο χειμώνας και αυτή τη φορά θα είναι καλύτερος και πιο ελεύθερος, stay positive!

Δες εδώ και μερικές καλοκαιρινές σκιές για να ταιριάξεις τα gloss σου