To πιο πολύτιμο hair tip ever, μου το έχει δώσει ο κομμωτής της Charlize Theron

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
To πιο πολύτιμο hair tip ever, μου το έχει δώσει ο κομμωτής της Charlize Theron

Είναι αυτό που πραγματικά άλλαξε τη ζωή μου #truestory

Ο Adir Abergel είναι ο κομμωτής της Charlize Theron (και των Kristen Stewart, Anne Hathaway, Jennifer Garner, Reese Witherspoon, Saoirse Ronan, Rooney Mara, Gwyneth Paltrow….) και τον λατρεύω .

Για χρόνια θαύμαζα τη δουλειά του και παρακολουθούσα εμμονικά τον λογαριασμό του καθ’ όλη τη διάρκεια των awards seasons μέχρι που κατάφερα να του πάρω συνέντευξη.

Για μέρες προετοιμαζόμουν. Έγραφα και έσβηνα ερωτήσεις (δεν μπορούσα να τον βομβαρδίσω), προσπαθούσα να διαλέξω λίγα από τα χιλιάδες πράγματα που ήθελα να μάθω, και ένιωθα σα να ετοιμαζόμουν, να βγω ραντεβού με τον Jake Gyllenhaal.


https://www.instagram.com/p/CQgb2RZDvjB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείς να διαβάσεις όλη τη συνέντευξη με τον Adir Abergel εδώ

Τον άκουγα, μαγεμένη, να μιλά για τα μαλλιά, τις celebrity πελάτισσές του, την καριέρα και το ξεκίνημά του και φυσικά, στο τέλος του ζήτησα tips. Δεν παρέλειψα όμως, να τον ρωτήσω και τι θα ήθελε να σταματήσουν να κάνουν οι γυναίκες στα μαλλιά τους.

Ενώ λοιπόν περίμενα να μου μιλήσει για τη θερμοπροστασία, την περιποίηση, το κούρεμα, ακόμα και τη διατροφή… Ο Adir μου είπε κάτι που άλλαξε τη ζωή μου!

Life Changing!

«Θα ήθελα να σταματήσεις να χρησιμοποιείς πετσέτες στα μαλλιά σου όταν είναι βρεγμένα! Ένα από τα μεγαλύτερα hair hacks μoυ είναι ότι χρησιμοποιώ χαρτί κουζίνας για να αφαιρέσω την υγρασία από τα μαλλιά. Το χαρτί, σε αντίθεση με την πετσέτα, μειώνει το χρόνο στεγνώματος κατά 30-40% και είναι πολύ πιο φιλικό προς τα μαλλιά. Δεν χειροτερεύει το φριζάρισμα και προκαλεί το μίνιμουμ της φθοράς» είπε και εγώ ακολούθησα.


https://www.instagram.com/p/CPBjJapj6zF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από εκείνη την ημέρα δεν έχω χρησιμοποιήσει πετσέτα στα μαλλιά μου και όταν λέω ότι είναι ό, τι καλύτερο έχω κάνει για εμένα το εννοώ!

Αφενός το στέγνωμα γίνεται πανεύκολα και δεν τα ταλαιπωρώ με τη θερμότητα του σεσουάρ. Αφετέρου, τα μαλλιά μου φριζάρουν 70% λιγότερο, πράγμα που είναι σχεδόν μαγικό αφού έχω τα πιο frizzy μαλλιά εκεί έξω.

Διάβασε τι άλλο μπορείς να κάνεις για το φριζάρισμα

Επίσης, καθώς το χαρτί απορροφά το νερό και τα μαλλιά είναι πραγματικά νωπά, τα pre styling προϊόντα λειτουργούν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά!

Ανταλλάσσοντας την πετσέτα με χαρτί κουζίνας, είδα τα μαλλιά μου να γίνονται πιο λεία, πιο λαμπερά, ενώ το στέγνωμα και το styling έγιναν παιχνίδι. Ξέρω όμως το σκέφτεσαι…

Και το περιβάλλον;

«Πόσοι χαρτί πρέπει να θυσιάσεις για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου και τι περιβαλλοντολογική αναισθησία είναι αυτή»; Μη βιάζεσαι!

Δεν πετάω το χαρτί αφού το χρησιμοποιήσω στα μαλλιά μου και εδώ θα σου πω κάτι ακόμα που μου είπε στην αρχική συνέντευξη ο Adir αλλά δεν χωρούσε στο κείμενο.


https://www.instagram.com/p/CNKvJyujfrl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν ταμπονάρεις τα μαλλιά σου προσεκτικά με το χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια το αφήσεις να στεγνώσει, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ξανά.

Τα μαλλιά σου έχουν νερό επάνω τους, δεν είναι βρώμικα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βρεγμένο ή στεγνωμένο χαρτί για άλλες δουλειές.

Θα ήθελα λοιπόν με τη σειρά μου, να σου πω ότι, πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το tip. Είναι κάτι που θα αλλάξει τα μαλλιά σου και θα με ευχαριστείς. Όχι εμένα δηλαδή, τον υπέροχο Adir!

Διάβασε τώρα τι μου είχε πει και ο θρύλoς των μαλλιών Sam McKnight