Gold finger! Για σήμερα Τρίτη, θέλουμε 24K μανικιούρ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Gold finger! Για σήμερα Τρίτη, θέλουμε 24K μανικιούρ

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο luxurious, όμορφα και παράλληλα καλοκαιρινά μανικιούρ με χρυσές λεπτομέρειες. Θα τα λατρέψεις!

Μία ακόμα βαρετή Τρίτη ξημέρωσε και νιώθω ότι είμαι 1 μήνα στο γραφείο. Εντάξει, υπερβάλλω αλλά μου έπεσε βαριά αυτή η μέρα, δεν ξέρω γιατί.

Στην προσπάθειά μου λοιπόν να την κάνω λίγο πιο ενδιαφέρουσα, αποφάσισα να βρω μανικιούρ με χρυσές λεπτομέρειες. Θα σου εξηγήσω γιατί.

Αφενός είναι super chic. Αφετέρου, είναι πολύ καλοκαιρινή ιδέα. Επίσης, τα χρυσά μανικιούρ ταιριάζουν με όλα και είναι glam. Αφού τα βρήκα όμως όλα (είναι πανέμορφα) και ξεκίνησα να σου γράφω για αυτά, κάτι περίεργο συνέβη.


via GIPHY


Μήπως σου άνοιξε η όρεξη για καυτά, ροζ μανικιούρ;

The name is Bond, James Bond!

Δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου τη φωνή της Shirley Bassey. «Gold Finger! He’s the man, the man with the Midas touch»…

Είναι το soundtrack της ομώνυμης ταινίας του James Bond με τον αείμνηστο Sean Connery και καμία σχέση δεν έχει με τα μανικιούρ αλλά… μιλά για χρυσά δάχτυλα, hello!



Το έβαλα λοιπόν να παίζει στα ακουστικά μου όσο σου γράφω αυτές τις γραμμές και ξαφνικά νοστάλγησα άλλες εποχές, μετά θέλησα ένα παγωτό, έπειτα σκέφτηκα να κοιτάξω χρυσά μαγιό και κάπως έτσι η Τρίτη έγινε καλύτερη.

Κάνε και τη δική σου πιο όμορφη και glam με ένα ακόμα scroll. Θα φτάσεις στην gallery με τα gold fingers και που ξέρεις, μπορεί να μπεις στον πειρασμό για ένα χρυσό nail art. Enjoy…

Εδώ θα δεις τα μανικιούρ που μας έφτιαξαν τη διάθεση χθες, Δευτέρα