Παγκόσμια ημέρα σοκολάτας: Είναι σήμερα και έχουμε 10 + 1 προϊόντα για να τη… «γιορτάσεις»

Παγκόσμια ημέρα σοκολάτας: Είναι σήμερα και έχουμε 10 + 1 προϊόντα για να τη… «γιορτάσεις»

Η σοκολάτα είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο και σήμερα, είναι η μέρα της. Γιόρτασέ τη με τα   προϊόντα που συγκεντρώσαμε για εσένα!

Τι να πρωτοπώ για τη σοκολάτα; Κάνει τη ζωή μας ομορφότερη. Ναι, παχαίνει και ναι, η ζάχαρη που περιέχει καλό δεν μας κάνει… Ποιος όμως μπορεί να της αντισταθεί.

Μαύρη, γάλακτος, λευκή, ακόμα και ροζ, η σοκολάτα είναι πειρασμός, εθισμός και λατρεία και σήμερα, έχει την τιμητική της.

Παγκόσμια ημέρα σοκολάτας

Η 7η Ιουλίου είναι η παγκόσμια ημέρα σοκολάτας όπως διάβασες και στον τίτλο και, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω μόλις ξύπνησα, ήταν να φτιάξω φρυγανισμένο ψωμί με Nutella.

nutella

Αντιστάθηκα γιατί έχω ξεκινήσει μία διατροφή κατά την οποία προσπαθώ να τρώω πιο υγιεινά όμως… Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο.

Εδώ θα δεις μανικιούρ που μοιάζουν με πραλίνες

Μόλις πριν λίγο πήρα τον δεύτερο καφέ της ημέρας, και χρειάστηκε όλη μου η δύναμη για να μην παραγγείλω brownies και μπισκότα σοκολάτας για συνοδευτικά.

Θα υποκύψω κάποια στιγμή, δεν υπάρχει περίπτωση να κρατηθώ ως το βράδυ αλλά ως τότε, αποφάσισα να αναζητήσω σοκολατένιους πειρασμούς χωρίς θερμίδες.

Σοκολάτα χωρίς θερμίδες

Όχι, δεν ανακάλυψα κάποια σοκολάτα που δεν έχει θερμίδες. Ξέρω απλά ποια προϊόντα δανείζονται τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές της, το υπέροχο άρωμά της και το χρώμα της.

Αυτά τα προϊόντα λοιπόν, συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery για να γιορτάσουμε μαζί την παγκόσμια ημέρα σοκολάτας χωρίς θερμίδες.


via GIPHY


Λαχταριστά αρώματα, μοναδικές υφές, τέλεια χρώματα και θρεπτικά συστατικά, τα προϊόντα σοκολάτας που θα βρεις παρακάτω θα γίνουν τα νέα αγαπημένα σου γι’ αυτό, scroll queen, scroll!

Εδώ μπορείς να δεις μία DIY συνταγή με σοκολάτα