Λιώστε σαν βούτυρο στον ήλιο

Λιώστε σαν βούτυρο στον ήλιο

Η Fresh Line έχει το Bronzing Butter που θα λατρέψουν οι ξηρές επιδερμίδες.

Όσο περνάνε οι μέρες και η επιδερμίδα σας μαυρίζει και αποκτά άμυνες, μπορείτε να μειώσετε το δείκτη προστασίας του αντηλιακού σας. Το Hephaestus SPF 10 Low Protection Sunscreen Bronzing Butter της Fresh Line, είναι μία καλή επιλογή.

Πρόκειται για ένα πολυτελές προϊόν για αστραφτερό, μπρούτζινο χρώμα και βαθιά ενυδάτωση με χαμηλή προστασία. Βασίζεται σε πλούσια φυτικά βούτυρα (κακάο, καριτέ) και λάδια (αβοκάντο, καρυδέλαιο, ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, καροτέλαιο, σιτέλαιο) που αναπληρώνουν άμεσα τη χαμένη υγρασία όταν η επιδερμίδα εκτίθεται στον ήλιο και επαναφέρουν την ενυδάτωση στα πολύ ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα.

Το εκχύλισμα ηλίανθου λειτουργεί προστατευτικά στη δημιουργία ελεύθερων ριζών, ενώ η αλόη και το χαμομήλι δρουν ηρεμιστικά ενάντια στις φλογώσεις. Το σύμφυτο, ο σαμπούκος, η αχιλλέα και η καλέντουλα περιποιούνται και μαλακώνουν την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα δρουν καταπραϋντικά σε κάθε είδους ερεθισμούς.

Η υφή του είναι παχύρευστη και γι' αυτό χρειάζεται λίγη ποσότητα για να απλωθεί. Αν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό δοκιμάστε το.