MAD VMA: Μιλήσαμε με τον κομμωτή της Demy και μάθαμε τις λεπτομέρειες του mermaid look της

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
MAD VMA: Μιλήσαμε με τον κομμωτή της Demy και μάθαμε τις λεπτομέρειες του mermaid look της

Εμφανίστηκε με ένα απίθανα όμορφο χτένισμα και επικοινωνήσαμε με τον Tom Zois για να μάθουμε τις λεπτομέρειες

Αν είδες χθες το βράδυ τα MAD VMA και λάτρεψες την Demy you’re in for a treat! Χθες ήμουν στο τηλέφωνο με τον Tom Zois για τα μαλλιά της Τάμτα αλλά όχι μόνο.

Διάβασε εδώ τι είπαμε για το χτένισμα της Τάμτα

Ο Tom ευθύνεται για το συγκλονιστικό, mermaid look της υπέροχης Demy, η οποία τραγούδησε το «Bright» και μας έβαλε σε απόλυτα καλοκαιρινό mood.


https://www.instagram.com/p/CRFBqFOnt9O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν μπορούσα να μην τον ρωτήσω ΚΑΙ για αυτό το look και έρχομαι σήμερα να σου αποκαλύψω όλα όσα είπαμε, όπως ακριβώς σου είχα υποσχεθεί. Ποια ήταν η έμπνευση για το χτένισμα λοιπόν;

Η μικρή γοργόνα

«Το τραγούδι που ερμήνευσε η Demy ήταν καλοκαιρινό και ανάλαφρο, το ίδιο θέλαμε και για τα μαλλιά της. Θέλαμε επίσης να ξεφύγουμε λίγο από το καρέ που έχει, θέλαμε μακριά μαλλιά και ανάλαφρα, καλοκαιρινά, σχεδόν αλατισμένα» μου είπε και κάπως έτσι λύθηκε η απορία του πώς μάκρυναν έτσι τα μαλλιά της.


https://www.instagram.com/p/CREIdV_r-s3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με ένα ψαλίδι κάναμε ανάλαφρους κυματισμούς για να μοιάζει σα να γύρισε μόλις από τη θάλασσα, να μοιάζει με mermaid και έπειτα, κάναμε διάσπαρτα, μικρά κοτσιδάκια για μία πιο indie νότα» έκαναν όμως και το απόλυτο trend της σεζόν, τις πέρλες στα μαλλιά!

Πέρλες στα μαλλιά!

«Ναι, είναι τάση και στο συγκεκριμένο look ταίριαξαν ιδανικά. Εμείς τα στερεώσαμε με ειδική κόλλα που, δυστυχώς, δεν είναι διαθέσιμη σε μη επαγγελματίες κομμωτές. Μπορείτε όμως όλες να το αντιγράψετε στερεώνοντας όμορφα κοκαλάκια κοντά στη χωρίστρα, στερεώνοντας ακόμα και βραχιόλια. Προτείνω να το κάνετε, είναι πανεύκολο και ό, τι πρέπει για καλοκαίρι» είπε για τις πέρλες στη χωρίστρα της Demy αλλά εγώ ήθελα να μάθω για τους κυματισμούς….

212073481 573885923808016 5867873812043119811 n

«Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι όπως εμείς. Μπορείς να χώρισες τα μαλλιά σου σε 5 μέρη, να τα πλέξεις πολύ σφιχτές κοτσίδες και να κοιμηθείς. Όταν ξυπνήσεις θα είναι κυματιστά και… mermaid. Πρόσθεσε και μερικά μικρά κοτσιδάκια και έτοιμη» μου είπε και είχα μία ακόμα απορία…. Τι γίνεται με τα πολύ ίσια μαλλιά που δεν κρατάνε καμία φόρμα;


https://www.instagram.com/p/CRFLi8FHZqt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Για περισσότερο κράτημα και υφή, προτείνω να ψεκάσεις τα μαλλιά με ένα αλατόνερο. Όχι με αφρό! Το αλατόνερο δίνει ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλεις και είναι πανεύκολο στη χρήση. Επίσης, αν δεις ότι τα μαλλιά φριζάρουν, με λίγο λάδι μπορείς να τα λειάνεις. Στόχος είναι η χαλαρότητα και η φυσικότητα, να μοιάζεις σα να γύρισες από τη θάλασσα» είπε ολοκληρώνοντας.

Ξεκάθαρα θα σπεύσω να κάνω ακριβώς ό, τι είπε για να γίνω mermaid (αν και με καρέ), αυτό το ΣΚ. Εσύ;

Διάβασε εδώ για τα κοκαλάκια που είναι τάση