#WhiteNails Γιατί είναι καλοκαίρι και θέλουμε να τονίσουμε το μαύρισμά μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#WhiteNails Γιατί είναι καλοκαίρι και θέλουμε να τονίσουμε το μαύρισμά μας

Τα λευκά σχέδια στα νύχια είναι παντός καιρού αλλά τα λατρεύουμε, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, γιατί κάνουν το μαύρισμά μας εντονότερο!

Σάββατο σήμερα και αν έχεις ήδη ξυπνήσει σε συγχαίρουμε! Είναι μία ακόμα υπέροχη καλοκαιρινή μέρα και σε λίγο θα αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για την παραλία.

Καλά θα κάνεις! Η ζέστη χρειάζεται τη δροσιά της θάλασσας και η επιδερμίδα περισσότερο μαύρισμα. Μιας λοιπόν που το έφερε η κουβέντα, τι θα έλεγες να κηρύξεις την έναρξη του ΣΚ με λευκά μανικιούρ;


https://www.instagram.com/p/CEuH0QvnQhA

Είναι τα πιο κομψά, εκείνα που πάνε με όλα και –εννοείται- κάνουν το μαύρισμα σε χέρια και πόδια να μοιάζει πιο έντονο και πιο βαθύ.

Αυτά τα μανικιούρ με καρπούζια τα έχεις δει;

White Out!

Εμείς αγαπάμε τα λευκά nail art κάθε εποχή του χρόνου αλλά, το καλοκαίρι έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας αφού είναι ένα από τα δύο χρώματα του endless Greek summer.


https://www.instagram.com/p/CDT_k0Knlrg

Μαζί με το μπλε, το λευκό μας θυμίζει ασπρισμένα σοκάκια, ολόλευκα πανιά, κύματα και τόσα άλλα πράγματα που «φωνάζουν» καλοκαίρι. Θέλουμε λοιπόν να κάνεις το εξής…

Βάλε λίγα παγάκια στον καφέ σου, κάθισε πιο αναπαυτικά και χάζεψε τα παρακάτω μανικιούρ μέχρι να έρθει η ώρα να αρχίσεις να ετοιμάζεις την τσάντα της θάλασσας. Και αν κάνεις κάποιο από αυτά που θα δεις, ξέρεις! Κάνε μας tag για να κάνουμε με τη σειρά μας like και να σε καμαρώσουμε.

Εδώ μπορείς να δεις όμορφα mint νύχια