10 λάδια σώματος με glitter για hot εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Μαρία Ροδίτη
10 λάδια σώματος με glitter για hot εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Και θα ενυδατώσεις το δέρμα σου και θα φέρεις αυτό το… sexiness του καλοκαιριού!

Θα σου πω την αλήθεια. Το glitter και γενικότερα ό,τι είχε να κάνει με λάμψεις δίσταζα να το δοκιμάσω. Νόμιζα ότι θα ξεχώριζα σαν πυγολαμπίδα στον χώρο και ότι θα είμαι δακτυλοδεικτούμενη. Και να που έκανα λάθος!

Δοκιμάζοντας κάποια στιγμή ένα λάδι σώματος με glitter που μου έφερε η κολλητή μου άλλαξα εντελώς γνώμη. Για την ακρίβεια, λάτρεψα τη shimmering «λογική» και έκτοτε κάθε καλοκαίρι τα shimmering oils έχουν βασική θέση στο νεσεσέρ μου.

Mega-guide: 30 λάδια σώματος που μυρίζουν καλοκαίρι

Τι είναι το λάδι σώματος με glitter

Για μένα το λάδι σώματος με glitter είναι η beauty εμμονή του καλοκαιριού. Πρόκειται, στην ουσία, για ξηρά λάδια, τα οποία κατά βάση απλώνονται στο σώμα, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο πρόσωπο και στα μαλλιά.

Αυτά τα λάδια, λοιπόν, ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα αφήνοντάς της μια μεταξένια απαλότητα. Της χαρίζουν συγχρόνως μια ιριδίζουσα λάμψη, που είναι αρκετά sexy και καλοκαιρινή, ενώ πολλές φορές αναδεικνύουν και παρατείνουν το μαύρισμα.

https://www.instagram.com/p/CRSCvVdLC4u

Μην τα φοβηθείς! Σε καμία περίπτωση δεν αφήνουν λιπαρότητα στο δέρμα σου. Όχι, όχι! Ίσα-ίσα που απορροφώνται σε χρόνο dt.

Κι αν δεν έχεις βρει ακόμα το λάδι σώματος με glitter που θα σε συντροφεύει στην παραλία, στη βόλτα για ψώνια ή στο ποτό στο bar, εγώ είμαι εδώ! Στην gallery σού βρήκα τα δέκα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά shimmering oils, που θα σε ενθουσιάσουν.

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις

Ένα shimmering oil φοριέται πάντα και παντού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το βάλεις πάνω από το αντηλιακό σου στην παραλία για να βγάλεις super Instagrammable φωτογραφίες.

Μπορείς, επίσης, να το απλώσεις στο ντεκολτέ και στους ώμους σου, αν φοράς off-shoulder φόρεμα ή top το βράδυ που θα βγεις για ποτό και να δώσεις extra πόντους sexiness στην εμφάνισή σου.



Ακόμα και το πρωί για τα ψώνια σου στην πόλη, ή και μέσα στο σπίτι μετά το χαλαρωτικό ντους σου, το λάδι σώματος με glitter θα σε κάνει να νιώσεις μια bronze goddess του καλοκαιριού!