2+1 προϊόντα για απόλυτο summer tanning και λαμπερή επιδερμίδα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
2+1 προϊόντα για απόλυτο summer tanning και λαμπερή επιδερμίδα

Το βαθύ και λαμπερό  μαύρισμα που θέλουμε όλες, είναι μόλις 3 προϊόντα μακριά tanning queen!

Καλοκαίρι, θάλασσα, κοκτέιλ, ήλιος και μαύρισμα… Αυτά είναι τα καλοκαίρια μας και για αυτά ανυπομονούμε όλο τον χειμώνα. Ο ήλιος ωστόσο θέλει προσοχή. Μας ανεβάζει τη διάθεση, βοηθά το σώμα μας να παράγει βιταμίνη D και μας χαρίζει βαθύ, χρυσαφένιο και σοκολατί χρώμα. Πρέπει ωστόσο να μάθουμε να ζούμε με αυτόν και να τον απολαμβάνουμε… έξυπνα.

erb

Ζούμε σε μία ηλιόλουστη χώρα και το Instagramικό «endless summer», ισχύει για εμάς περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Το καλοκαίρι μας κρατά μέχρι και τον Οκτώβριο. Πάμε στη θάλασσα συνεχώς, μαυρίζουμε πολύ και οι δικές μας ανάγκες είναι αυξημένες, αν θέλουμε σωστό και υγιές μαύρισμα.

Κάπου εδώ έρχεται ένα brand, από μία άλλη, εξίσου ηλιόλουστη χώρα, την Ιταλία, για να μας δώσει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε! Η L’Erbolario βάζει τον πήχη ψηλά και αυτό το καλοκαίρι, για να μας χαρίσει το απόλυτο μαύρισμα αλλά και μία super ενυδατωμένη επιδερμίδα όλο λάμψη και υγεία.

erb2

Η αντηλιακή σειρά Sole E Aria Aperta της LErbolario έχει ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε! Μοναδικά αντηλιακά με φυσικά φίλτρα και υπέροχo άρωμα που έχουν δημιουργηθεί με 100% φυτικά συστατικά. Εμείς, ξεχωρίσαμε δύο προϊόντα για το απόλυτο, sexy μαύρισμα και ένα γαλάκτωμα που κάνει την επιδερμίδα μεταξένια.

erb3

Ge για βαθύ μαύρισμα, L’ Erbolario, Super-tanning Ointment

Ένα πλούσιο, πολυτελές τζελ εμπλουτισμένο με καρότο, φλοιό καρυδιάς και αλόη. Δεν περιέχει αντηλιακά φίλτρα, άρα χρειάζεται προσοχή κατά τη χρήση του, αλλά είναι πλούσιο σε ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά και έτσι, εξασφαλίζει την υγεία και την λάμψη της επιδερμίδας κατά την διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο και μετά από αυτήν.

erb4

Αντηλιακό λάδι, L’ Erbolario, Elasticising Sun Oil SPF 6

Ένα μεταξένιο, αντηλιακό λάδι με χαμηλό δείκτη προστασίας. Εμπλουτισμένο με καλέντουλα, τζοτζόμπα και καρύδι, χαρίζει το πιο βαθύ και λαμπερό μαύρισμα ενώ κάνει την επιδερμίδα να λάμπει από υγεία και ενυδάτωση. Ακόμα, έχει ανάλαφρη υφή που δεν αφήνει κατάλοιπα, δεν λερώνει τα ρούχα, δεν κολλάει και δεν «τραβάει» την άμμο στην επιδερμίδα.

erb5

Κρέμα για μετά τον ήλιο, L’ Erbolario, After-Sun Soleombra Fluido doposole

Μία απολαυστικά δροσερή και ευωδιας´τη κρέμα για μετά τον ήλιο, εμπλουτισμένη με 12 φυτικά, δραστικά δραστικών συστατικά, που περιλαμβάνουν Shea Butter, Argan Oil και Quinoa. Ενυδατώνει σε βάθος, θρέφει την επιδερμίδα και παρατείνει το μαύρισμα.

H L’ Erbolario lοιπόν έχει προβλέψει για όλα: Μαύρισμα, ενυδάτωση, προστασία και πλούσια θρέψη! Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να βρεις το κοντινότερο σε εσένα κατάστημα εδώ και να τα κάνεις δικά σου!

Elasticising Sun Oil SPF 6

Για ένα γρήγορο και έντονο μαύρισμα αυτό που θα χρειαστείς είναι το ξηρό λάδι με SPF 6, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στη χρήση και ανθεκτικό στο νερό. H ανάλαφρη και αέρινη υφή που έχει δεν θα αφήσει καθόλου λιπαρότητα πάνω στην επιδερμίδα σου με αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ όμορφα. Δεν χρειάζεται να μείνεις με τις ώρες στον ήλιο για να αποκτήσεις το bronze χρώμα που επιθυμείς, απλά πρέπει να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα. Χάρη στα συστατικά του (καλεντούλα, τζοτζόμπα και καρύδι) αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή, απαλή και ενυδατωμένη με το τέλειο χρώμα.

Tip: Άπλωσε το σε πρόσωπο και σώμα και ανανέωσέ την εφαρμογή του μετά από το μπάνιο ή το ντους και οπωσδήποτε συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

erb6

Το μυστικό του φετινού καλοκαιριού για έντονο μαύρισμα - που θα κλέψει τις εντυπώσεις - είναι το Super tanning Ointment της L’Erbolario! Με βασικά συστατικά το καρότο, τον φλοιό καρυδιάς και την αλόη, αυτό το τζελ μαυρίσματος θα σου χαρίσει το αποτέλεσμα που τόσο καιρό ονειρεύεσαι. Δεν περιέχει αντηλιακά φίλτρα αλλά είναι πλούσιο σε ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά για να εξασφαλίσει την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας σου, κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο αλλά και μετά από αυτήν.

Tip! Άπλωσέ το ομοιόμορφα με απαλό μασάζ και η επιδερμίδα σου θα γίνει αμέσως λαμπερή και μεταξένια, ενώ το χρώμα της θα γίνεται όλο και πιο bronze από την παρουσία του εκχυλίσματος Καρυδιάς και του ελαίου του Καρότου.

erb7

Για το τέλος της ημέρας σου, σου προτείνουμε το After - Sun Soleombra Fluido doposole. Ένα μεταξένιο γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο και σώμα. Τo Αfter Sun αποκαθιστά τον σωστό βαθμό ενυδάτωσης, θρέφει βαθιά το δέρμα και ενισχύει τους αμυντικούς του μηχανισμούς. Περιέχει έναν εξαιρετικό συνδυασμό 12 φυτικών δραστικών συστατικών όπως Shea Butter, Argan Oil και Πρωτεΐνη από Quinoa, που είναι ιδανικά για την επιδερμίδα σου μετά από την έκθεση στο έντονο φως, τον άνεμο και το αλάτι.

erb8

Στο eshop καθώς και στα συνεργαζόμενα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, μπορείς να ανακαλύψεις όλες τις σειρές αρωμάτων που καλύπτουν κάθε ανάγκη, όπως κι όλες τις σειρές περιποίησης προσώπου και αντηλιακής προστασίας που υπογράφει η ιταλική εταιρεία L'Erbolario!