Αυτοί οι αφροί είναι τέλειοι για τα σγουρά μαλλιά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτοί οι αφροί είναι τέλειοι για τα σγουρά μαλλιά

Είναι ανάλαφροι, απαλοί και δίνουν τέλειο σχήμα καθώς και κίνηση στις μπούκλες.

Καλή εβδομάδα! Άλλη μία καλοκαιρινή Δευτέρα ξημέρωσε και το τελευταίο που θέλουμε να κάνουμε, είναι να κλειστούμε σε ένα γραφείο! Η άδεια όμως αργεί, και αν βρίσκεσαι στην ίδια «μοίρα» με εμάς, πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα!

Θα την κάνουμε παρέα αυτή την υπομονή και στο μεταξύ, θα βρούμε λύσεις για όλα σου τα θέματα, αρκεί να τα μοιραστείς μαζί μας στο Instagram!

Κωδικός μπούκλες

Ποιο είναι το σημερινό, φλέγον θέμα της εβδομάδας; Οι αφροί για μπούκλες. Προσωπικά, λατρεύω τα σγουρά φουντωτά και με χαρακτήρα μαλλιά ,όμως δεν μπορώ να τα βλέπω να ασφυκτιούν κάτω από στρώσεις σκληρού αφρού.

Τα σγουρά μαλλιά και οι μπούκλες τους πρέπει να έχουν κίνηση, ελαστικότητα… Τα σγουρά μαλλιά ωστόσο, είναι ατίθασα.

boukles

Φριζάρουν, οι μπούκλες χάνουν το σχήμα τους, δεν έχουν τόσο όγκο όσο πρέπει... Ο αφρός λοιπόν έχει γίνει καθημερινή συνήθεια για πολλές αλλά οι περισσότερες δεν χρησιμοποιούν τον σωστό αφρό.

Όταν το προϊόν που χρησιμοποιείς κάνει τα μαλλιά άκαμπτα , χωρίς κίνηση και τα αφυδατώνει τότε ξεκάθαρα κάτι δεν πάει καλά, σωστά;

Διάβασε για να μάθεις τη διαφορά ανάμεσα στην αφυδάτωση και την ξηρότητα

Όπως και με τη λακ, έτσι και με τον αφρό, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες κρατήματος. Επίσης υπάρχουν ειδικοί αφροί για μπούκλες αλλά ούτε και εκείνοι είναι οι καλύτεροι. Ποιο προϊόν άρα πρέπει να διαλέξεις;


via GIPHY


Ο σωστός αφρός

Για να μην αφυδατωθούν τα μαλλιά σου με την καθημερινή χρήση, πρέπει πρώτα από όλα να χρησιμοποιήσεις έναν αφρό με θρεπτικά και ενυδατικά στοιχεία.

Έπειτα, για να έχουν κίνηση και απαλότητα οι μπούκλες σου, χρειάζεσαι έναν αφρό με μεσαίο προς ελαφρύ κράτημα. Τέλος, για να έχεις όγκο και να καταπολεμήσεις το φριζάρισμα χωρίς να επιβαρύνεις τα μαλλιά σου χρειάζεσαι έναν ελαφρύ αφρό που σέβεται τις ανάγκες σου.

Ναι, υπάρχουν προϊόντα που τα κάνουν αυτά, απλά πρέπει να τα αναζητήσεις και να μην πάρεις όποιον αφρό δεις μπροστά σου την επόμενη φορά.

Ποια είναι αυτά; Μα, τα παρακάτω φυσικά! Έκανα έρευνα (και γκάλοπ) για εσένα ώστε να έχεις κάθε επιλογή στα πόδια σου. Ρίξε μία ματιά…

Εδώ θα διαβάσεις τι παθαίνουν τα καλλυντικά σου στη ζέστη