Tune in! Υποδεχόμαστε τη Δανάη Μπάρκα και την ψυχολόγο Μυρτώ Κογιεβίνα για ένα live γεμάτο self-love

Tune in! Υποδεχόμαστε τη Δανάη Μπάρκα και την ψυχολόγο Μυρτώ Κογιεβίνα για ένα live γεμάτο self-love

Κάθε κομμάτι που συνθέτει το παζλ του εαυτού μας είναι όμορφο και αξίζει να το γιορτάζουμε καθημερινά

Αν σε ρωτούσαμε αυτή τη στιγμή «Τι σε αγχώνει στο σώμα σου;» τι θα μας απαντούσες; Όλες έχουμε ανασφάλειες, άγχη, σημεία που θέλουμε να κρατάμε κρυφά και πράγματα που θα θέλαμε να αλλάξουμε. Η περιοχή της μασχάλης –μεταξύ άλλων- είναι ένα από τα σημεία που προκαλούν άγχος σε πολλές γυναίκες.

Κάποιες από εμάς αισθανόμαστε άβολά να σηκώσουμε τα χέρια μας με άνεση καθώς έχουμε στο μυαλό μας ένα τύπο ιδανικής μασχάλης που μας προκαλεί άγχος, όπως υπάρχει και η εικόνα του ιδανικού σώματος που μας γεμίζει ανασφάλεια!

155040259 Dove Deo Purpose SoMe 1080X1080

Το Dove ωστόσο, πιστεύει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να νιώθουν άνετα και χαρούμενες με το σώμα τους. Για αυτό εδώ και πολλά χρόνια, πριν ακόμη γίνει… τάση, το Dove στηρίζει το «body confidence» και αντιπροσωπεύει την πραγματική ομορφιά. Σε όλα αυτά, το Dove μας βρίσκει απόλυτα και ολοκληρωτικά σύμφωνες!

Το σώμα μας δεν μοιάζει με κανένα άλλο γιατί φέρει μέσα του την ψυχή και τον χαρακτήρα μας! Πρέπει να αγαπάμε κάθε σπιθαμή του κορμιού μας και κάθε του κομμάτι να μας κάνει να νιώθουμε περήφανες!

Αυτό πιστεύουμε και αυτό πιστεύουν οι δύο καλεσμένες μας: Η υπέροχη Δανάη Μπάρκα και η ψυχολόγος Μυρτώ Κογιεβίνα! Τις υποδεχόμαστε λοιπόν σε ένα ανατρεπτικό Instagram live, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά γεμάτες αυτοπεποίθηση, δείχνουμε την περιοχή της μασχάλης μας και κρατάμε μόνο την ευτυχία του να είμαστε ο εαυτός μας! Συντονίσου στον λογαριασμό του queen.gr στο Instagram αύριο, Τετάρτη 28/07 στις 16.00, κάνε μαζί μας την αλλαγή, switch to love, switch to Dove!

#SwitchtoLove

#SwitchtoDove

#ArmsUp

#UnderarmCare