TRES-Summer hair! 10 προϊόντα και tips για effortless, αλλά επαγγελματικά χτενίσματα στις διακοπές

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
TRES-Summer hair! 10 προϊόντα και tips για effortless, αλλά επαγγελματικά χτενίσματα στις διακοπές

Must have προϊόντα και pro tips για να κάνεις πανεύκολα, τα πιο TRES Summer χτενίσματα, όλο το καλοκαίρι!

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές. Είναι αυτό που περιμέναμε όλο τον χρόνο και η ανυπομονησία μας δεν περιγράφεται! Έχουμε τόσα σχέδια, τόσα outfits που θέλουμε να φορέσουμε… Ένα είναι το πράγμα που μας προβληματίζει όμως: Τα μαλλιά!

Ο ήλιος, η θάλασσα και το αλάτι, ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας. Αν προσθέσουμε σε αυτό, την υγρασία που κάνει τις τούφες μας να φριζάρουν, και το γεγονός ότι, απλά δεν μπορούμε να βάλουμε σεσουάρ στην πρίζα εξαιτίας της ζέστης, έχουμε… πρόβλημα. Γι᾽αυτό αποφασίσαμε ότι, φέτος, τίποτα δεν θα μας χαλάσει τα σχέδια. Θα πάμε διακοπές γεμάτες αυτοπεποίθηση γιατί ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το λατρεμένο TRESemmé!

image002

Ο νούμερο ένα στόχος του TRESemmé είναι να μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Μας προσφέρει tips και προϊόντα, ώστε να κάνουμε επαγγελματικά χτενίσματα στο σπίτι και να αναδεικνύουμε το δικό μας, προσωπικό στιλ. Αυτό έκανε και αποκλειστικά για τις queenettes αυτό το καλοκαίρι!

Παρακάτω, θα βρεις όλα τα προϊόντα και όλες τις pro συμβουλές που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις επαγγελματικά, TRES Summer χτενίσματα στις διακοπές αλλά και στην πόλη. Είσαι έτοιμη; Έχουμε και λέμε…

image003

Ατημέλητος κότσος

Θα τον κάνουμε όλες σίγουρα γιατί η ζέστη θα νικήσει. Εκτός από ένα πανεύκολο χτένισμα ωστόσο, ο ατημέλητος κότσος είναι και πολύ κομψός, αν τον συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ και το σωστό μακιγιάζ. Μπορεί να σε κάνει να δείχνεις elegant και, αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες, μπορεί να σου δώσει επιπλέον πόντους sex appeal.

Τα προϊόντα κλειδί:

TRESemmé Hairspray Flawless Volume

image004

Χαρίζει το πιο κομψό φινίρισμα, με την πιο φυσική λάμψη και τέλειο όγκο. Παράλληλα, παρέχει 24ωρο έλεγχο του φριζαρίσματος. Μπορείς να το ψεκάσεις, πριν πιάσεις τον κότσο σου για να χαρίσεις όγκο και κράτημα στα μαλλιά σου, και αφού τον ολοκληρώσεις για να «κλειδώσεις» το χτένισμα στη θέση του.

TRESemmé Biotin Primer Protect & Repair

image005

Αν σκοπεύεις να βάλεις το σεσουάρ στην πρίζα τότε δεν πρέπει να παραλείψεις αυτό το πολυτελές σπρέι. Προστατεύει τα μαλλιά από την θερμότητα και, παράλληλα συμβάλλει στην προστασία κατά της ψαλίδας. Ενισχύει τη λάμψη και την απαλότητα και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σου όποιο χτένισμα και αν αποφασίσεις να κάνεις, όχι μόνο ατημέλητο κότσο.

Frizz-free μαλλιά

Το φριζάρισμα είναι ένας μεγάλος εχθρός των μαλλιών μας και χαλά τα περισσότερα χτενίσματα που κάνουμε. Είναι τόσο επιθετικός, που μας αναγκάζει να βάλουμε στην πρίζα το σεσουάρ με καύσωνα, μόνο και μόνο για να απαλλαγούμε από αυτό. Φέτος όμως δεν θα χρειαστεί και θα αφήσουμε τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά. Και ναι, θα μοιάζουμε σα να κατεβήκαμε από κάποιο catwalk.

Τα προϊόντα κλειδί:

TRESemmé Keratin Smooth Shampoo

image007

Η αρχή για κάθε χτένισμα και για υγιή, δυνατά μαλλιά, ξεκινά από το μπάνιο και θα αρχίσεις τη δική σου με ένα super shampoo! Το Keratin Smooth Shampoo, περιέχει εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική! Έτσι σου χαρίζει 5 οφέλη απαλότητας, για μαλλιά μεταξένια απαλά αλλά με φυσική κίνηση.

TRESemmé Keratin Smooth Shine Oil

image008

Πολυτελές λάδι που περιέχει εκχύλισμα κερατίνης και έλαιο marula. Χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά και απόλυτο έλεγχο του φριζαρίσματος ως και 72 ώρες. Μπορείς να το φορέσεις σε βρεγμένα μαλλιά και να τα αφήσεις να στεγνώσουν ή σε στεγνά για να λειάνεις τα μήκη και τις άκρες.

image009

Εναλλακτικό wet look

To wet look είναι το πιο κλασικό, καλοκαιρινό χτένισμα. Δεν απαιτεί ώρα στο styling, σε δροσίζει και είναι από τα πιο sexy looks. Πάει με όλα, μπορείς να το κάνεις όποιο και αν είναι το μήκος ή ο τύπος των μαλλιών σου… χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Θα το κάνουμε, γιατί φέτος θα κάνεις ένα εναλλακτικό και σούπερ θρεπτικό (ναι θρεπτικό) wet look.

Το προϊόν κλειδί:

TRESemmé Biotin + Repair 7 Mask

image010

Τι σχέση έχει μία μάσκα μαλλιών με το wet look, θα αναρωτιέσαι… Την πιο σημαντική. Η συγκεκριμένη, σούπερ θρεπτική μάσκα που επανορθώνει 7 διαφορετικούς τύπους φθοράς των μαλλιών, θα γίνει το προϊόν που θα σου χαρίσει ένα τέλειο wet look, με κίνηση και απαλότητα. Αντί για ζελέ, βάλε τη μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά και άφησέ τα. Θα τα διατηρήσει sleek όλο το βράδυ και παράλληλα, θα τα θρέφει σε βάθος. Τέλειο;

image011

Ρομαντικός κότσος

Ο χαμηλός κότσος, με χωρίστρα στη μέση (ή στο πλάι, ανάλογα τι σου ταιριάζει) είναι το πιο ρομαντικό καλοκαιρινό χτένισμα. Είναι επίσης πανεύκολο, δροσερό και μπορεί να γίνει σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Εμείς τον λατρεύουμε γιατί πάει με όλα και κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου. Θα τον λατρέψεις και εσύ όταν τον κάνεις στις διακοπές και για να τον αναδείξεις ακόμα περισσότερο, έχουμε 2 τέλεια προϊόντα.

Τα προϊόντα κλειδί:

TRESemmé Blonde Colouring Mask

image012

Αν είσαι ξανθιά (με βαμμένα ή φυσικά μαλλιά), το χρώμα σου πιθανότατα να έχει υποφέρει πολύ στις διακοπές. Ανανέωσέ το με την μάσκα για ξανθά μαλλιά του TRESemmé, που είναι εμπλουτισμένη με αντηλιακά φίλτρα UV και με έλαιο argan για θρέψη και ενυδάτωση, και θα έχεις το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια σου.

TRESemmé Brunette Colouring Mask

image013

Τα καστανά μαλλιά, ιδιαίτερα αν είναι βαμμένα, θαμπώνουν και κοκκινίζουν με τη θάλασσα και τον ήλιο. Ανανέωσέ τα με την μάσκα για καστανά μαλλιά του TRESemmé και απόλαυσε λαμπερά και απαλά μαλλιά.

image014

Beach waves

Θα τα αποκτήσεις στην παραλία και θα θέλεις σίγουρα να τα αντιγράψεις μετά. Το αλατόνερο όμως θα ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σου και αυτό δεν το θέλουμε. Γίνεται να έχεις beach waves χωρίς αλάτι; Με σύμμαχο το TRESemmé, γίνεται να έχεις τέτοιες απορίες; Ναι μπορείς να έχεις κύματα χωρίς αλάτι και θα σου εξηγήσουμε πώς…

Τα προϊόντα κλειδί:

TRESemmé Curl Mousse

image015

Ένας μεταξένιος αφρός που συνδυάζει τη δύναμη της φύσης και της επαγγελματικής εξειδίκευσης! Είναι με φυσικά συστατικά, όπως το νερό κάκτου και την καρύδα, και έτσι ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα ενώ σου χαρίζει ανάλαφρες, καλοσχηματισμένες μπούκλες με κίνηση!

TRESemmé Day 2 Wave Enhancer

image016

Αυτό το spray, είναι ίσως το καλύτερο δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου! Ανανεώνει τα κυματιστά μαλλιά με ένα ψέκασμα, τους χαρίζει κίνηση, υφή και όγκο και μπορείς να το ψεκάσεις όσες φορές θέλεις, χωρίς να ανησυχείς ότι θα βαρύνουν τα μαλλιά σου.

image017 copy

Και το απόλυτο must have… για μετά τις διακοπές!

Μετά τις διακοπές, νιώθουμε το τριχωτό της κεφαλής μας λιπαρό και τα μαλλιά μας βαριά. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας των αλλεπάλληλων λουσιμάτων, της συσσώρευσης προϊόντων και της ταλαιπωρίας. Αυτό που χρειάζονται, τόσο τα μαλλιά όσο και το τριχωτό, είναι ένα restart και το TRESemmé έχει προβλέψει για αυτό!

image018

Το TRESemmé Pre-Shampoo Scrub Purify & Hydrate απολέπισης, είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και λευκό άργιλο. Χάρη στην σύνθεση του, καθαρίζει σε βάθος και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής. Για να πεις λοιπόν «αντίο» στην λιπαρότητα, και να αναζωογονήσεις το τριχωτό της κεφαλής σου στο λεπτό, πρόσθεσε το στη shopping list σου άμεσα!